Z zimo Centipat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #1 Selam arkadaşlar. Ben Valorant maçına girdim de arkadaşımla, arkadaşım gidip insanları yaktı ve uyarı yedi. Bana bir şey olur mu?
Selam arkadaşlar. Ben Valorant maçına girdim de arkadaşımla, arkadaşım gidip insanları yaktı ve uyarı yedi. Bana bir şey olur mu?
laptopdakiamdişlemci Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 1.287 Çözümler 5 15 Ekim 2022 #2 zimo dedi: Selam arkadaşlar. Ben Valorant maçına girdim de arkadaşımla, arkadaşım gidip insanları yaktı ve uyarı yedi. Bana bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır Artı 1 Eksi
zimo dedi: Selam arkadaşlar. Ben Valorant maçına girdim de arkadaşımla, arkadaşım gidip insanları yaktı ve uyarı yedi. Bana bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 15 Ekim 2022 #3 Forumda bu aralar saçma sorular sorulmaya başladı. Ya arkadaşın trolllediyse sen niye banlanasın. Artı 0 Eksi
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.251 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #4 Valorantta kurunun yanında yaşta yanar hesabı mı var? Sen neden ceza alasın? Artı -1 Eksi