honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 17 Ocak 2021 #31 ggbro dedi: Riot Games ve kaliteli oyun mu? Genişletmek için tıkla... Oyuncu kitlesinin kalitesiz oluşu oyunu da kalitesiz yapmaz ki ben kendilerinin oyunlarının gayet kaliteli ve dengeli olduğunu düşünüyorum.
ggbro dedi: Riot Games ve kaliteli oyun mu? Genişletmek için tıkla... Oyuncu kitlesinin kalitesiz oluşu oyunu da kalitesiz yapmaz ki ben kendilerinin oyunlarının gayet kaliteli ve dengeli olduğunu düşünüyorum.
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #32 OptiStable dedi: Valorant discord sunucusu vs var mı ? Genişletmek için tıkla... Reklam gibi olmasında bizim var hocam. Giriyoruz 2 günde 1.
OptiStable dedi: Valorant discord sunucusu vs var mı ? Genişletmek için tıkla... Reklam gibi olmasında bizim var hocam. Giriyoruz 2 günde 1.
3 388877 Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 522 Makaleler 1 17 Ocak 2021 #33 Anıl Türe dedi: Ücretsiz her oyunun kaderidir bu. Genişletmek için tıkla... Ücret de dinlemiyorlar ki, 9 yaşnda çocuk çıktı valorantta, çocuğun 800 tl lik skini vardı.
Anıl Türe dedi: Ücretsiz her oyunun kaderidir bu. Genişletmek için tıkla... Ücret de dinlemiyorlar ki, 9 yaşnda çocuk çıktı valorantta, çocuğun 800 tl lik skini vardı.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 17 Ocak 2021 #34 1 hafta önce oyuna başladım. CS-GO da oyunuma hiç gelmeyen kadar 8-9 yaş aralığında çocuk geliyor. Bir miktar canımı sıktı ama oyunu kötüleme gereği duymuyorum. Oyun güzel kitlesi sıkıntılı onu da muteler geçerim.
1 hafta önce oyuna başladım. CS-GO da oyunuma hiç gelmeyen kadar 8-9 yaş aralığında çocuk geliyor. Bir miktar canımı sıktı ama oyunu kötüleme gereği duymuyorum. Oyun güzel kitlesi sıkıntılı onu da muteler geçerim.
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 17 Ocak 2021 #35 BeyinBedava dedi: Çoğu oyunda böyle. (mesela TruckersMP.) Genişletmek için tıkla... O kadar haklısın ki bana da kafayı yedirtiyorlar.
BeyinBedava dedi: Çoğu oyunda böyle. (mesela TruckersMP.) Genişletmek için tıkla... O kadar haklısın ki bana da kafayı yedirtiyorlar.
OptiStable Kilopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #36 Radian dedi: Reklam gibi olmasında bizim var hocam. Giriyoruz 2 günde 1. Genişletmek için tıkla... Hocam adı ne gelsem bende
Radian dedi: Reklam gibi olmasında bizim var hocam. Giriyoruz 2 günde 1. Genişletmek için tıkla... Hocam adı ne gelsem bende
Radian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer CIA Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: AMD Ryzen 5 3600 / MSI RX5600 XT Mech OC / MSI B450M-A Pro Max / CRUCIAL 3000MHz DDR4 (8X2) 16 GB Ram / WD Blue 500GB NVMe SSD / CORSAIR Carbide Spec Delta / ACER EK220QAbi 21.5" 75Hz 5ms Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #37 Radian#5214 ulaşın bana atayım hocam. OptiStable dedi: Hocam adı ne gelsem bende Genişletmek için tıkla...
Radian#5214 ulaşın bana atayım hocam. OptiStable dedi: Hocam adı ne gelsem bende Genişletmek için tıkla...
ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 17 Ocak 2021 #38 honigstein dedi: Oyuncu kitlesinin kalitesiz oluşu oyunu da kalitesiz yapmaz ki ben kendilerinin oyunlarının gayet kaliteli ve dengeli olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu botlar ile mi oynuyoruz ben mi yanlış biliyorum.
honigstein dedi: Oyuncu kitlesinin kalitesiz oluşu oyunu da kalitesiz yapmaz ki ben kendilerinin oyunlarının gayet kaliteli ve dengeli olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunu botlar ile mi oynuyoruz ben mi yanlış biliyorum.
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 17 Ocak 2021 #39 ggbro dedi: Oyunu botlar ile mi oynuyoruz ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... İçinde bulunduğum en saçma tartışma bu sanırım. Dostum Riot ne yapsın oyuncular/oyuncu kitlesi rezil ise? Oturup edep adap eğitimi mi versin? Ben oyunların mekanikleri, dengesi, teknik ve eğlence açısından gayet kaliteli diyorum.
ggbro dedi: Oyunu botlar ile mi oynuyoruz ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... İçinde bulunduğum en saçma tartışma bu sanırım. Dostum Riot ne yapsın oyuncular/oyuncu kitlesi rezil ise? Oturup edep adap eğitimi mi versin? Ben oyunların mekanikleri, dengesi, teknik ve eğlence açısından gayet kaliteli diyorum.
ggbro Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 822 Çözümler 4 17 Ocak 2021 #40 honigstein dedi: Dostum Riot ne yapsın oyuncular/oyuncu kitlesi rezil ise? Genişletmek için tıkla... Oyuncuları banlayabilir mesela. Arkadaşım her el karşı takıma küfür ediyor 3 sezondur hala ban yemedi.
honigstein dedi: Dostum Riot ne yapsın oyuncular/oyuncu kitlesi rezil ise? Genişletmek için tıkla... Oyuncuları banlayabilir mesela. Arkadaşım her el karşı takıma küfür ediyor 3 sezondur hala ban yemedi.