Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #11 tsubasa dedi: Paris, Frankfurt gibi yerlerde yüksek ping çıkmaz diye düşünüyorum Türk Telekom gibi rezalet bir şeyle 60-50 ping alıyorum. Tek çözümü başka sunucularda oynamak yoksa kanser olacaksanız. Genişletmek için tıkla... ping olsa bile yabancılar insan gibi bizimkiler tam bir ahır hayvanı orda oynamak daha iyi ne olursa olsun TheAny dedi: Ek olarak troll görmüyorum ben. Genelde kötü oyuncu denk geliyor. Maks 10-15 maçta bir gerçekten troll geliyor. Genişletmek için tıkla... dün gece 2 de girdim 2 tane trol vardı sabah girdim 2 tane 10 yaşında cocuk vardı bağırarak saçmalıyorlardı biri reyna biri raze
tsubasa dedi: Paris, Frankfurt gibi yerlerde yüksek ping çıkmaz diye düşünüyorum Türk Telekom gibi rezalet bir şeyle 60-50 ping alıyorum. Tek çözümü başka sunucularda oynamak yoksa kanser olacaksanız. Genişletmek için tıkla... ping olsa bile yabancılar insan gibi bizimkiler tam bir ahır hayvanı orda oynamak daha iyi ne olursa olsun TheAny dedi: Ek olarak troll görmüyorum ben. Genelde kötü oyuncu denk geliyor. Maks 10-15 maçta bir gerçekten troll geliyor. Genişletmek için tıkla... dün gece 2 de girdim 2 tane trol vardı sabah girdim 2 tane 10 yaşında cocuk vardı bağırarak saçmalıyorlardı biri reyna biri raze
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.112 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 10 Nisan 2022 #12 ynsyns0 dedi: Dün gece 2 de girdim, 2 tane trol vardı. Sabah girdim, 2 tane 10 yaşında çocuk vardı bağırarak saçmalıyorlardı. Biri Reyna, biri Raze. Genişletmek için tıkla... MMR'dan kaynaklanıyor o. MMR'ın daha iyi olsa, bu sorunu yaşamazsın.
ynsyns0 dedi: Dün gece 2 de girdim, 2 tane trol vardı. Sabah girdim, 2 tane 10 yaşında çocuk vardı bağırarak saçmalıyorlardı. Biri Reyna, biri Raze. Genişletmek için tıkla... MMR'dan kaynaklanıyor o. MMR'ın daha iyi olsa, bu sorunu yaşamazsın.
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #13 TheAny dedi: MMR'dan kaynaklanıyor o. MMR'ın daha iyi olsa, bu sorunu yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... skinler olmasaydı yeni hesap açardım
TheAny dedi: MMR'dan kaynaklanıyor o. MMR'ın daha iyi olsa, bu sorunu yaşamazsın. Genişletmek için tıkla... skinler olmasaydı yeni hesap açardım
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #14 Benim takıma sarhoş adam bile gelmişti TR serverı yeri gelince kanser yeri gelince keyifli olabiliyor yapacak bir şey yok.
Benim takıma sarhoş adam bile gelmişti TR serverı yeri gelince kanser yeri gelince keyifli olabiliyor yapacak bir şey yok.
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2022 #15 Hello World dedi: Benim takıma sarhoş adam bile gelmişti TR serverı yeri gelince kanser yeri gelince keyifli olabiliyor yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... hahha o çok harikaymış ya bunun bir önlemi yok işte olsa keşke. ben harika oyuncuyum demiyorum ama en azından milleti sinir etmiyorum
Hello World dedi: Benim takıma sarhoş adam bile gelmişti TR serverı yeri gelince kanser yeri gelince keyifli olabiliyor yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... hahha o çok harikaymış ya bunun bir önlemi yok işte olsa keşke. ben harika oyuncuyum demiyorum ama en azından milleti sinir etmiyorum