B Bafffin6677 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 7 20 Mart 2025 #1 Selamlar. Valorant'ta oyun esnasında W A D tuşları bazen takılı kalıyor. Elimi tuştan çekmeme rağmen yürümeye sağ sol yapmaya devam ediyor. 15 dakikada bir oluyor sorun. Sıkıntı nedir bilen var mı? Bu arada laptoptan oynuyorum. Dell G15. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2025
Selamlar. Valorant'ta oyun esnasında W A D tuşları bazen takılı kalıyor. Elimi tuştan çekmeme rağmen yürümeye sağ sol yapmaya devam ediyor. 15 dakikada bir oluyor sorun. Sıkıntı nedir bilen var mı? Bu arada laptoptan oynuyorum. Dell G15.
Provega Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #11 Bafffin6677 dedi: Driverları güncelledim bir deneyeyim olmadı siler yüklerim teşekkür ettim Genişletmek için tıkla... Yazarsın tekrar olmazsa kapatma konuyu aynı laptopu ve sorunu alan ve sorunu çözen birisi belki yazar. Artı 0 Eksi
Bafffin6677 dedi: Driverları güncelledim bir deneyeyim olmadı siler yüklerim teşekkür ettim Genişletmek için tıkla... Yazarsın tekrar olmazsa kapatma konuyu aynı laptopu ve sorunu alan ve sorunu çözen birisi belki yazar.
KS KS B Bafffin6677 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 7 22 Mart 2025 #12 sreazon dedi: Başka oyunlarda olmuyormu? Genişletmek için tıkla... R6 BF 1 BF 5 BO6 oynadım bu bilgisayarda Provega dedi: Yazarsın tekrar olmazsa kapatma konuyu aynı laptopu ve sorunu alan ve sorunu çözen birisi belki yazaryok Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
sreazon dedi: Başka oyunlarda olmuyormu? Genişletmek için tıkla... R6 BF 1 BF 5 BO6 oynadım bu bilgisayarda Provega dedi: Yazarsın tekrar olmazsa kapatma konuyu aynı laptopu ve sorunu alan ve sorunu çözen birisi belki yazaryok Genişletmek için tıkla...