E efeuzn Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Merhaba, Valorant'ta uzak mesafede olan rakipi vurmakta zorlandigim oluyor vuramiyorum fakat yakın mesafede vurabiliyorum bu neden oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2024
Merhaba, Valorant'ta uzak mesafede olan rakipi vurmakta zorlandigim oluyor vuramiyorum fakat yakın mesafede vurabiliyorum bu neden oluyor?
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.313 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2024 #2 efeuzn dedi: Merhaba, Valorant'ta uzak mesafede olan rakipi vurmakta zorlandigim oluyor vuramiyorum fakat yakın mesafede vurabiliyorum bu neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Vuramadığın için vuramıyorsun. Artı 0 Eksi
efeuzn dedi: Merhaba, Valorant'ta uzak mesafede olan rakipi vurmakta zorlandigim oluyor vuramiyorum fakat yakın mesafede vurabiliyorum bu neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Vuramadığın için vuramıyorsun.
Yutashito Centipat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 402 Çözümler 6 6 Ağustos 2024 #3 Çözünürlüğü sizin için en rahat olanı ayarlayın ve maça girmeden önce biraz ısının. Artı 0 Eksi
emirc.2 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 716 Çözümler 1 11 Ağustos 2024 #4 efeuzn dedi: Merhaba, Valorant'ta uzak mesafede olan rakipi vurmakta zorlandigim oluyor vuramiyorum fakat yakın mesafede vurabiliyorum bu neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten uzak mesafe adamlarada Hellian gibi performans göstermeyi beklemeyin tabi uzak mesafede vuramazsınız. Artı 0 Eksi
efeuzn dedi: Merhaba, Valorant'ta uzak mesafede olan rakipi vurmakta zorlandigim oluyor vuramiyorum fakat yakın mesafede vurabiliyorum bu neden oluyor? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten uzak mesafe adamlarada Hellian gibi performans göstermeyi beklemeyin tabi uzak mesafede vuramazsınız.