Valorant'ta V-Sync açılmalı mı?

Mky

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Ekranım 60Hz ve V-Sync 60 FPS yapıyor oyunu. Input-Lag oluşur diyorlar. V-Sync açmasam da en fazla 90FPS görüyorum. Input-Lag olur mu? Açmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekranım 60Hz ve V-Sync 60 FPS yapıyor oyunu. Input-lag oluşur diyorlar. V-Sync açmasam da en fazla 90FPS görüyorum. Input-lag olur mu? Açmalı mıyım?

O ayar ısınan ekran kartları için, ekran kartın 80 dereceyi geçiyorsa açıyosun ekran kartın sabit FPS verip daha az ısınıyor, ama gerek yoksa açma input-lag yapıyor bazılarında.

FPS'i 70e sabitle. V-Sync aslında bambaşka bir olay. Oyunun fpsine göre ekran yenileme hızını değiştiriyor. Mantıken ekran. 60Hz olduğu için 60FPS'te kalıyor.

Ekranım 60Hz ve V-Sync 60 FPS yapıyor oyunu. Input-lag oluşur diyorlar. V-Sync açmasam da en fazla 90FPS görüyorum. Input-lag olur mu? Açmalı mıyım?

Ben açınca da açmayınca da çok fark görmüyorum.

Ekranında yırtılma varsa kullan. FPS'ini sabitleyip stabil çalışmasına olanak sağlıyor sistemin.

Görüntü güzel oluyor. FPS önemli değil. Benim takıldığım kısım Input-Lag yapar mı?

@Mky yani hocam FPS'nizi 60'a sabitlesenizde input lag yapacak ortalama 14ms falan. Genelde rekabetçi oyunlarda açmak mantıklı değil. Aim de ufak bir kayma, pürüzsüzlük hissediyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…