kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 9 Ağustos 2023 #11 Mky dedi: Görüntü güzel oluyor. FPS önemli değil. Benim takıldığım kısım Input-Lag yapar mı? Genişletmek için tıkla... Input lag olayını abartıyorlar, affedersin Allah'ın %0.1 FPS nedir hayatında duymamış, 144Hz kullanan silverlarından input lag methiyesi dinliyoruz. Input laga takılacak adam zaten turnuvalarda oynar yani öyle bir esprisi yok.
Mky dedi: Görüntü güzel oluyor. FPS önemli değil. Benim takıldığım kısım Input-Lag yapar mı? Genişletmek için tıkla... Input lag olayını abartıyorlar, affedersin Allah'ın %0.1 FPS nedir hayatında duymamış, 144Hz kullanan silverlarından input lag methiyesi dinliyoruz. Input laga takılacak adam zaten turnuvalarda oynar yani öyle bir esprisi yok.
Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #12 Livo dedi: İnput lag ile alakası yok o ayarın. Sadece FPS'i sabitliyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
Livo dedi: İnput lag ile alakası yok o ayarın. Sadece FPS'i sabitliyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.975 Makaleler 2 Çözümler 24 9 Ağustos 2023 #13 Mky dedi: Tamam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İnput lag hissediyorsan FreeSync veya G-SYNC kullan.
Mky dedi: Tamam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... İnput lag hissediyorsan FreeSync veya G-SYNC kullan.
Mky Decapat Katılım 18 Aralık 2022 Mesajlar 727 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #14 NoBMPR R8 dedi: @Mky yani hocam FPS'nizi 60'a sabitlesenizde input lag yapacak ortalama 14ms falan. Genelde rekabetçi oyunlarda açmak mantıklı değil. Aim de ufak bir kayma, pürüzsüzlük hissediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Görüntü pürüzsüz oluyor çok güzel. Aim'i etkilemiyor. Livo dedi: İnput lag hissediyorsan FreeSync veya G-SYNC kullan. Genişletmek için tıkla... Input-Lag olduğunu nasıl anlarım? Sol tık yapıyorum mermi gidiyor işte
NoBMPR R8 dedi: @Mky yani hocam FPS'nizi 60'a sabitlesenizde input lag yapacak ortalama 14ms falan. Genelde rekabetçi oyunlarda açmak mantıklı değil. Aim de ufak bir kayma, pürüzsüzlük hissediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Görüntü pürüzsüz oluyor çok güzel. Aim'i etkilemiyor. Livo dedi: İnput lag hissediyorsan FreeSync veya G-SYNC kullan. Genişletmek için tıkla... Input-Lag olduğunu nasıl anlarım? Sol tık yapıyorum mermi gidiyor işte
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.405 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #15 @Mky bende fark oluşuyordu V-Sync açınca. Tercih meselesi isterseniz açık kalsın.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.975 Makaleler 2 Çözümler 24 9 Ağustos 2023 #16 Mky dedi: Görüntü pürüzsüz oluyor çok güzel. Aim'i etkilemiyor. Input-lag olduğunu nasıl anlarım? Sol tık yapıyorum mermi gidiyor işte Genişletmek için tıkla... Ateş etmeden çok fareyi kaydırırken hissedersin istediğin yere gitmiyorsa mesela.
Mky dedi: Görüntü pürüzsüz oluyor çok güzel. Aim'i etkilemiyor. Input-lag olduğunu nasıl anlarım? Sol tık yapıyorum mermi gidiyor işte Genişletmek için tıkla... Ateş etmeden çok fareyi kaydırırken hissedersin istediğin yere gitmiyorsa mesela.
The Virtuoso Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 2.741 Çözümler 7 9 Ağustos 2023 #17 Bence rekabetçi oyunlarda FPS ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. O nedenle FPS'yi sınırlandıran bir ayar olan VSync açık olmamalı diye düşünüyorum.
Bence rekabetçi oyunlarda FPS ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. O nedenle FPS'yi sınırlandıran bir ayar olan VSync açık olmamalı diye düşünüyorum.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.975 Makaleler 2 Çözümler 24 9 Ağustos 2023 #18 The Virtuoso dedi: Bence rekabetçi oyunlarda FPS ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. O nedenle FPS'yi sınırlandıran bir ayar olan V-Sync açık olmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yırtılmanında sebebi o zaten yüksek olsa bile CS de mesela 400'e sabitleniyor.
The Virtuoso dedi: Bence rekabetçi oyunlarda FPS ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. O nedenle FPS'yi sınırlandıran bir ayar olan V-Sync açık olmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yırtılmanında sebebi o zaten yüksek olsa bile CS de mesela 400'e sabitleniyor.