nenyox Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #1 Valorant da V-Sync tam ekranda açılmıyor. Nasıl çözerim?
ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 30 Mart 2021 #2 V-Sync'yi kapatmak. AMD ise ekran kartı bildiğim kadarıyla genel ekranda ölçekmele modunu tam panel seç. Artı 0 Eksi
V-Sync'yi kapatmak. AMD ise ekran kartı bildiğim kadarıyla genel ekranda ölçekmele modunu tam panel seç.
KS KS nenyox Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #3 Tam olarak anlamadım NVIDIA Denetim Masası'ndan mı yapacağım. Artı 0 Eksi
ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 31 Mart 2021 #4 nenyox dedi: Tam olarak anlamadım NVIDIA Denetim Masası'ndan mı yapacağım. Genişletmek için tıkla... Onu internetten bulabilirsin. NVIDIA Denetim Masası Black var çözümü yazarsan. Ben AMD kullandığım için AMD olabilirse diye AMD için yazımıştım... nenyox dedi: Valorant da V-Sync tam ekranda açılmıyor. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... ya da alt+enter yapmayı dene. Artı 0 Eksi
nenyox dedi: Tam olarak anlamadım NVIDIA Denetim Masası'ndan mı yapacağım. Genişletmek için tıkla... Onu internetten bulabilirsin. NVIDIA Denetim Masası Black var çözümü yazarsan. Ben AMD kullandığım için AMD olabilirse diye AMD için yazımıştım... nenyox dedi: Valorant da V-Sync tam ekranda açılmıyor. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... ya da alt+enter yapmayı dene.
KS KS nenyox Femtopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #5 Arkadaşlar Valorant'ı tam ekran yaptığımda V-Sync açık gozukse bile işe yaramıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2021 Artı 0 Eksi