01Ali Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1 Selam Valorant oynarken birden oyun donup VAN-1 hatasını alıyorum. Nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2022
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #2 VALORANT'ı ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Artı 0 Eksi
SHmus_12 Yoctopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #3 01Ali dedi: Selam Valorant oynarken birden oyun donup VAN-1 hatasını alıyorum. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı silip yeniden yükle çözülür büyükbi ihtimalle Artı 0 Eksi
01Ali dedi: Selam Valorant oynarken birden oyun donup VAN-1 hatasını alıyorum. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Vanguard'ı silip yeniden yükle çözülür büyükbi ihtimalle
KS KS 01Ali Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #4 SHmus_12 dedi: Vanguard'ı silip yeniden yükle çözülür büyükbi ihtimalle Genişletmek için tıkla... nasıl silip yükleyeceğim bbnoS dedi: VALORANT'ı ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... ztn sorun orda bu hatayı verip oyndan atıyor ben oyna girene kdr ceza yiyorum Artı 0 Eksi
SHmus_12 dedi: Vanguard'ı silip yeniden yükle çözülür büyükbi ihtimalle Genişletmek için tıkla... nasıl silip yükleyeceğim bbnoS dedi: VALORANT'ı ve Riot İstemcisi'ni yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... ztn sorun orda bu hatayı verip oyndan atıyor ben oyna girene kdr ceza yiyorum
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #5 01Ali dedi: nasıl silip yükleyeceğim ztn sorun orda bu hatayı verip oyndan atıyor ben oyna girene kdr ceza yiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam riot vanguard'ı sil yükle yapın bunu için Riot vanguard'ın kurulu olduğu yeri açın ve oradaki tüm herşeyi silin. Bazıları silinmeyecektir onları atlayın. Ve oyunu yeniden açın. Artı 0 Eksi
01Ali dedi: nasıl silip yükleyeceğim ztn sorun orda bu hatayı verip oyndan atıyor ben oyna girene kdr ceza yiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam riot vanguard'ı sil yükle yapın bunu için Riot vanguard'ın kurulu olduğu yeri açın ve oradaki tüm herşeyi silin. Bazıları silinmeyecektir onları atlayın. Ve oyunu yeniden açın.
SHmus_12 Yoctopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2022 #6 01Ali dedi: Selam Valorant oynarken birden oyun donup VAN-1 hatasını alıyorum. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... yada görev yöneticisinden başlata girip oradan Riot vanguardı etkinleştir 01Ali dedi: Selam Valorant oynarken birden oyun donup VAN-1 hatasını alıyorum. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Riot Vanguard'ı silmek için arama yerine program ekle veya kaldır yazıp tıkla. Program ekle veya kaldır yerinde Vanguard'ı bulup üstüne tıkla ve kaldıra bas. Valorant'ı yeniden başlatınca Vanguard yeniden yüklenecektir. Artı 0 Eksi
01Ali dedi: Selam Valorant oynarken birden oyun donup VAN-1 hatasını alıyorum. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... yada görev yöneticisinden başlata girip oradan Riot vanguardı etkinleştir 01Ali dedi: Selam Valorant oynarken birden oyun donup VAN-1 hatasını alıyorum. Nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Riot Vanguard'ı silmek için arama yerine program ekle veya kaldır yazıp tıkla. Program ekle veya kaldır yerinde Vanguard'ı bulup üstüne tıkla ve kaldıra bas. Valorant'ı yeniden başlatınca Vanguard yeniden yüklenecektir.