TahaCann Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #1 Maçtayken rastgele bir şekilde oluşan bir hata. Hatayı aldığımda hizmetlerden "vgc" hizmetinin kendi kendine kapandığını gördüm. Nasıl çözebilirim?
Maçtayken rastgele bir şekilde oluşan bir hata. Hatayı aldığımda hizmetlerden "vgc" hizmetinin kendi kendine kapandığını gördüm. Nasıl çözebilirim?
Han37 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 553 Çözümler 3 29 Nisan 2024 #2 TahaCann dedi: Maçtayken rastgele bir şekilde oluşan bir hata. Hatayı aldığımda hizmetlerden "vgc" hizmetinin kendi kendine kapandığını gördüm. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Vgc hizmetini çalıştır bilgisayarı tekrar başlat oyuna girmeyi dene.
TahaCann dedi: Maçtayken rastgele bir şekilde oluşan bir hata. Hatayı aldığımda hizmetlerden "vgc" hizmetinin kendi kendine kapandığını gördüm. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Vgc hizmetini çalıştır bilgisayarı tekrar başlat oyuna girmeyi dene.
TahaCann Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2024 #3 Han37 dedi: Vgc hizmetini çalıştır bilgisayarı tekrar başlat oyuna girmeyi dene. Genişletmek için tıkla... vgc hizmetini zaten açtım bilgisayarımıda yeniden başlatmıştım az önce. Yok gene aynı hata
Han37 dedi: Vgc hizmetini çalıştır bilgisayarı tekrar başlat oyuna girmeyi dene. Genişletmek için tıkla... vgc hizmetini zaten açtım bilgisayarımıda yeniden başlatmıştım az önce. Yok gene aynı hata
Han37 Decapat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 553 Çözümler 3 29 Nisan 2024 #4 TahaCann dedi: Vgc hizmetini zaten açtım bilgisayarımıda yeniden başlatmıştım az önce. Yok gene aynı hata. Genişletmek için tıkla... Riot desteğe yazın en iyi çözümü onlar size verecektir.
TahaCann dedi: Vgc hizmetini zaten açtım bilgisayarımıda yeniden başlatmıştım az önce. Yok gene aynı hata. Genişletmek için tıkla... Riot desteğe yazın en iyi çözümü onlar size verecektir.
alper1616 Zeptopat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #5 TahaCann dedi: Maçtayken rastgele bir şekilde oluşan bir hata. Hatayı aldığımda hizmetlerden "vgc" hizmetinin kendi kendine kapandığını gördüm. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözebildinizmi acaba.
TahaCann dedi: Maçtayken rastgele bir şekilde oluşan bir hata. Hatayı aldığımda hizmetlerden "vgc" hizmetinin kendi kendine kapandığını gördüm. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözebildinizmi acaba.
TahaCann Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #6 alper1616 dedi: Çözebildinizmi acaba. Genişletmek için tıkla... üzgünüm