Valorant'ta Van 152 hatası

morfix06

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 3 4 ay önce( tam tarih bilmiyorum) PC'de Valorant HWID denen Van 152 hatasını almaya başladım ve bir süre sonra desteğe yazdım cevaplar bot tarafından geliyordu ve yanıt vermiyordu yani saçma sapan hesabının askıya alınması incelenecek vs diyor ve bir daha cevap yollamiyordu. Bende uzun süre sonra 1 hafta önce tekrar desteğe yazdım ve bu sefer destek ekibi yazdı 120 gün sonra tekrar erişim sağlayacaksınız diyor. 2 gün önce bir daha talep attım yine 120 gün sonra erişim sağlayacaksınız diye mesaj geldi bu süre ne zaman bitecek ben çözemedim. Bileniniz varsa yardımcı olabilir mi? Sizlere zahmet.

Ben de bu tarz hata almıştım. Vanguard'ı silip tekrar yükleyince sorun düzelmişti.

Hocam Van 152 hatası 4 aylık donanım uzaklaştırması oluyor. Eğer haksız bir şey oduğunu düşünüyorsanız desteğe yazın ilk başta bot yazacak evet fakat sonrasında sorununuzun çözülmediğini söyler ve biraz daha açıklarsanız gerçek bir insan iletişime geçiyor

@kertingos hocam donanim uzaklaştırılması olduğunu biliyorum cevap veriyorlar fakat kaç gün olduğunu demiyorlar 120 gün daha yeni başlamadı ben banı yaklaşık 3 4 ay önce yedim zaten kaç gün kaldı hiçbir türlü söylemiyorlar bursuru ticket birikti.

Hocam dediğim gibi robottan sonra konuşmaya devam ederseniz bağlıyorlar bir yetkiliye oradan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hocam dediğim gibi robottan sonra konuşmaya devam ederseniz bağlıyorlar bir yetkiliye oradan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Hocam 3 tane yetkili bağlandı fakat ilk gelen yetkili van 152 hatası 120 gün cihaz bani aldığınız için geldi vs vs dedi bu tarz konuşmalar yaptı sonra kaç günüm kaldı diye ticket attığımda ilk cevap veren yetkilinin ticket numarasini etiketleyip burda detayli cevap size verilmiştir diyor hepsi

Anladım hocam gerçekten çok saçmaymış galiba yapabileceğiniz en iyi şey ara ara kontrol etmek açılıyor mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…