Sekmesin diye eğilirsin. Ama her ateş ettiğinde kabak gibi eğilirsen tek bir hs'ye ölürsün.Sizce vandal ile ateş ederken eğilmek gerekiyor mu? YouTube'da herkes eğilmeyin diyor ama profesyonel oyuncuların çoğu eğilerek ateş ediyor.
Saçmalık. Hareketsiz kalıyorsun ve hitbox'un belli bir biçimde genişliyor. Açık hedef haline geliyorsun. Oyunun gidişatına düşmanın pozisyonuna ve senin pozisyonuna bağlı olarak hareket edilir oyunda. Her adam çıktığında eğilirsen sürekli demir eloda takılırsın. Sonrada niye rank atlayamıyorum dersin.Eğilerek ateş etmek en iyisidir.
Sizce vandal ile ateş ederken eğilmek gerekiyor mu? YouTube'da herkes eğilmeyin diyor ama profesyonel oyuncuların çoğu eğilerek ateş ediyor.
Saçmalık. Hareketsiz kalıyorsun ve Hitbox'un belli bir biçimde genişliyor. Açık hedef haline geliyorsun. Oyunun gidişatına düşmanın pozisyonuna ve senin pozisyonuna bağlı olarak hareket edilir oyunda. Her adam çıktığında eğilirsen sürekli demir eloda takılırsın. Sonra da niye rank atlayamıyorum dersin.
Sizce vandal ile ateş ederken eğilmek gerekiyor mu? YouTube'da herkes eğilmeyin diyor ama profesyonel oyuncuların çoğu eğilerek ateş ediyor.
Saçmalık. Hareketsiz kalıyorsun ve Hitbox'un belli bir biçimde genişliyor. Açık hedef haline geliyorsun. Oyunun gidişatına düşmanın pozisyonuna ve senin pozisyonuna bağlı olarak hareket edilir oyunda. Her adam çıktığında eğilirsen sürekli demir eloda takılırsın. Sonra da niye rank atlayamıyorum dersin.
Sürekli eğilip ortada hareketsiz kalıp beklersen tabi ölürsün, düşmanı gördüğün an eğilip sıkman lazım.Saçmalık. Hareketsiz kalıyorsun ve hitbox'un belli bir biçimde genişliyor. Açık hedef haline geliyorsun. Oyunun gidişatına düşmanın pozisyonuna ve senin pozisyonuna bağlı olarak hareket edilir oyunda. Her adam çıktığında eğilirsen sürekli demir eloda takılırsın. Sonrada niye rank atlayamıyorum dersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.