Hocam Secure Boot restore factory settings var mı?
VAN 9001 hatasi aliyorum Valorant'ta çözümü buldum fakat yapamiyorum anakarttan Secure Boot'u aktif edemiyorum yardimci olur musunuz? B550 M-K ASUS'un anakarti.
Koydum sonra ne yapmaliyimBIOS şifresi koyup deneyin (unutmayacağınız bir şifre olsun yoksa BIOS'a giremezsiniz ama sonradan kaldırabilirsiniz).
Koydum sonra ne yapmaliyim
Van 9001 hatasi aliyorum Valorant'ta çözümü buldum fakat yapamiyorum anakarttan Secure Boot'u aktif edemiyorum yardimci olur musunuz? B550 M-K ASUS'un anakarti.
Yok hocam tpm 2.0 kontrol ettim fakat ben secure boota giremiyorum aktif edemiyorum bu yuzden cildircamTPM hatası hocam Secure Boot ile TPM açın BIOS'tan tabii ki destek varsa.
Secure boota girebilirsem olur ama giremiyorum anakart modelinden kaynakli olabilirmiSecure boot sekmesine girip açmayı deneyin.
Yok hocam TPM 2.0 kontrol ettim fakat ben Secure Boot'a giremiyorum aktif edemiyorum bu yuzden cildıracağım.
Secure Boot'a girebilirsem olur ama giremiyorum anakart modelinden kaynakli olabilir mi?
Hocam Secure Boot restore factory settings var mı?
Yokk hocamm Secure Boot var giriyorum sifre olusturmami istiyor olusturdum ama gine ayni degisen bir şey olmadi bende bu yuzden geri eski haline getirdim yani Windows 10 dondurdum sorunu cozdum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.