BlueScreenOfDeath Decapat Katılım 3 Aralık 2022 Mesajlar 363 Çözümler 7 Yer İstanbul 7 Nisan 2023 #1 Merhaba. Valorant'ta görüntünün renkli olmasını istiyorum. Vibrancegui diye program buldum. Bu program ban sebebi mi?
Merhaba. Valorant'ta görüntünün renkli olmasını istiyorum. Vibrancegui diye program buldum. Bu program ban sebebi mi?
furkan4848 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #2 Ban sebebi değildir. Program oyun dosyalarına değil NVIDIA ve AMD'nin grafik ayarlarına müdahale ediyor. Ban yeme ihtimaliniz yok. Artı 0 Eksi
Ban sebebi değildir. Program oyun dosyalarına değil NVIDIA ve AMD'nin grafik ayarlarına müdahale ediyor. Ban yeme ihtimaliniz yok.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 7 Nisan 2023 #3 Ekran kartınızın driveri üzerinden yapabilirsiniz doygunluğunu arttırıyorsunuz sadece. Artı 0 Eksi
Learxy Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #4 562410 dedi: Ekran kartınızın driveri üzerinden yapabilirsiniz doygunluğunu arttırıyorsunuz sadece. Genişletmek için tıkla... Evet, eğer ekran kartınızın Driver'ı var ise filtrelerden yapabilirsiniz, ama maalesef NVIDIA driveri desteklemiyor. (NVIDIA masaüstü Denetim Masası hariç.) Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
562410 dedi: Ekran kartınızın driveri üzerinden yapabilirsiniz doygunluğunu arttırıyorsunuz sadece. Genişletmek için tıkla... Evet, eğer ekran kartınızın Driver'ı var ise filtrelerden yapabilirsiniz, ama maalesef NVIDIA driveri desteklemiyor. (NVIDIA masaüstü Denetim Masası hariç.)