mehmet07772 Femtopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar selamünaleyküm Oni Vandal alacağım 52 VP eksik, Riot bana bir çizim ya da şiir yazarsan verebiliriz dedi elimde bir çizim var, nereye atacağım bunu, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2025
Arkadaşlar selamünaleyküm Oni Vandal alacağım 52 VP eksik, Riot bana bir çizim ya da şiir yazarsan verebiliriz dedi elimde bir çizim var, nereye atacağım bunu, yardımcı olur musunuz?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.144 Makaleler 3 Çözümler 61 1 Haziran 2025 #2 Bilete cevap yaz görsel olarak ekle. Artı 0 Eksi
zaeek Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 75 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #3 Riot destek ekibine Ticket göndermeniz gerekli diye biliyorum. Herhangi bir mail destek adresi bulamadım sitelerinde. Daha önce deneyimli birisi varsa yazar zaten. Artı 0 Eksi
Riot destek ekibine Ticket göndermeniz gerekli diye biliyorum. Herhangi bir mail destek adresi bulamadım sitelerinde. Daha önce deneyimli birisi varsa yazar zaten.
KS KS mehmet07772 Femtopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #4 zaeek dedi: Riot destek ekibine Ticket göndermeniz gerekli diye biliyorum. Herhangi bir mail destek adresi bulamadım sitelerinde. Daha önce deneyimli birisi varsa yazar zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekür ederim Artı 0 Eksi
zaeek dedi: Riot destek ekibine Ticket göndermeniz gerekli diye biliyorum. Herhangi bir mail destek adresi bulamadım sitelerinde. Daha önce deneyimli birisi varsa yazar zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekür ederim