- RAM
- 16
- Ekran kartı
- rtx3060
Zorunlu olarak Wi-Fi deyim çünkü kablolu internet maalesef yasak yurdun internetinde. Benim sorunum şöyle pingim genelde çok dalgalı değil yani Wi-Fi ile alakası yok. Daha önce olmuyordu ama şimdi oyuna gelen güncellemeden sonra sürekli oyun içerisinde aniden ping im kayboluyor ve oyun yeniden bağlanıyor ve ben oyunda kaldığım yerden devam ediyorum. Maç esnasında olduğu için genelde ölüyorum
antivirus devre dışı bırakmayı, VPN kullanıp kapatmayı denedim. Hatta VPN açıkken daha az sıklıkla bu olayın yaşandığını fark ettim. Yani sorun oyun ile alakalı değil Wi-Fi'de de sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü önceden olmuyordu belki bilgisayarımda bir ayarlar yanlış? Bilmiyorum cidden.
Her şeyi kaldırdım, Valorant'ı silip tekrar yükledim ancak hala yaşıyorum bu sorunu. Aldığım packet loss çok fazla değil hatta azaldı ancak hala oyun içindeyken kırmızı işaretle bağlantı hatası yiyorum maç ortasında hem de, ve geri geldiğimde ölmüş oluyorum. Yani internette sıkıntı olmadığına eminim. Daha önceleri olmuyordu çünkü. Tekrardan kayıt oluşturdum onları da ekledim sizler için. Yardımlarınızı bekliyorum. Eminim halledebiliririz bu sorunu <3
Rio'ta gönderdim ancak sorunu halledemediler lazımsa kayıtları da gönderebilirim anlayan var ise.
Her şeyi kaldırdım, Valorant'ı silip tekrar yükledim ancak hala yaşıyorum bu sorunu. Aldığım packet loss çok fazla değil hatta azaldı ancak hala oyun içindeyken kırmızı işaretle bağlantı hatası yiyorum maç ortasında hem de, ve geri geldiğimde ölmüş oluyorum. Yani internette sıkıntı olmadığına eminim. Daha önceleri olmuyordu çünkü. Tekrardan kayıt oluşturdum onları da ekledim sizler için. Yardımlarınızı bekliyorum. Eminim halledebiliririz bu sorunu <3
Rio'ta gönderdim ancak sorunu halledemediler lazımsa kayıtları da gönderebilirim anlayan var ise.
Son düzenleyen: Moderatör: