K Kayra eksici Femtopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 Merhaba, Valorant'ta kendi hesabıma girerken bu hatayı alıyorum. Başka hesaplarda sıkıntı olmuyor nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2024
Merhaba, Valorant'ta kendi hesabıma girerken bu hatayı alıyorum. Başka hesaplarda sıkıntı olmuyor nasıl düzeltirim?
Katimania Femtopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #2 Hocam, bios ekranından aktif etmeniz gereken bir ayar vardı. Aynı hatayla ben de karşılaşmıştım. Katimania dedi: Hocam, bios ekranından aktif etmeniz gereken bir ayar vardı. Aynı hatayla ben de karşılaşmıştım. Genişletmek için tıkla... YouTube da detaylı videolar var. Artı 0 Eksi
Hocam, bios ekranından aktif etmeniz gereken bir ayar vardı. Aynı hatayla ben de karşılaşmıştım. Katimania dedi: Hocam, bios ekranından aktif etmeniz gereken bir ayar vardı. Aynı hatayla ben de karşılaşmıştım. Genişletmek için tıkla... YouTube da detaylı videolar var.
KS KS K Kayra eksici Femtopat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #3 Katimania dedi: Hocam, BIOS ekranından aktif etmeniz gereken bir ayar vardı. Aynı hatayla ben de karşılaşmıştım. YouTube'da detaylı videolar var. Genişletmek için tıkla... Merhaba ne yazarak aratmam lazım hepsi Secure Boot falan diyor zahmet olmazsa bana linki gönderir misiniz? Artı 0 Eksi
Katimania dedi: Hocam, BIOS ekranından aktif etmeniz gereken bir ayar vardı. Aynı hatayla ben de karşılaşmıştım. YouTube'da detaylı videolar var. Genişletmek için tıkla... Merhaba ne yazarak aratmam lazım hepsi Secure Boot falan diyor zahmet olmazsa bana linki gönderir misiniz?