Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 24 Mart 2024 #11 Treal dedi: hocam winexp yi sildim ama hala çözünütlük olarak kalmış kullanıyorum ban yermiyim Genişletmek için tıkla... Arka planda açık olmadığı sürece ban yemezsin o kadar da değildir ya.
Treal dedi: hocam winexp yi sildim ama hala çözünütlük olarak kalmış kullanıyorum ban yermiyim Genişletmek için tıkla... Arka planda açık olmadığı sürece ban yemezsin o kadar da değildir ya.
T Treal Hectopat Katılım 30 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2024 #12 Swoxie dedi: Arka planda açık olmadığı sürece ban yemezsin o kadar da değildir ya. Genişletmek için tıkla... Komple sildim hocam winexp yi.
Swoxie dedi: Arka planda açık olmadığı sürece ban yemezsin o kadar da değildir ya. Genişletmek için tıkla... Komple sildim hocam winexp yi.
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 24 Mart 2024 #13 Treal dedi: hocam winexp yi sildim ama hala çözünütlük olarak kalmış kullanıyorum ban yermiyim Genişletmek için tıkla... O zaman bir sıkıntı olmaması lazım.
Treal dedi: hocam winexp yi sildim ama hala çözünütlük olarak kalmış kullanıyorum ban yermiyim Genişletmek için tıkla... O zaman bir sıkıntı olmaması lazım.