LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 23 Haziran 2022 #11 borabala dedi: Driver İçinden kayıt alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Resim atabilirmisiniz?
borabala dedi: Driver İçinden kayıt alabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Resim atabilirmisiniz?
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.554 Makaleler 4 Çözümler 53 23 Haziran 2022 #12 Tüm maçı kaydeder. Vuruşlarının olduğu kısımları etiketler ve istediğin anı klip olarak alabilirsin. Best game recorder on PCs for free 💥 Download Insight Capture 💥 We have the best video game recording software for PC insights.gg
Tüm maçı kaydeder. Vuruşlarının olduğu kısımları etiketler ve istediğin anı klip olarak alabilirsin. Best game recorder on PCs for free 💥 Download Insight Capture 💥 We have the best video game recording software for PC insights.gg
B borabala Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #13 LittleGuy dedi: Resim atabilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... buyrun
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 23 Haziran 2022 #14 revivality dedi: Tüm maçı kaydeder. Vuruşlarının olduğu kısımları etiketler ve istediğin anı klip olarak alabilirsin. Best game recorder on PCs for free 💥 Download Insight Capture 💥 We have the best video game recording software for PC insights.gg Genişletmek için tıkla... O kadar depolamam yok maalesef. borabala dedi: Eki Görüntüle 1429609 buyrun Genişletmek için tıkla... Ben son 30 saniyeyi kaydetmek istiyorum, kayıt başlatıp vuruş yapmak değil.
revivality dedi: Tüm maçı kaydeder. Vuruşlarının olduğu kısımları etiketler ve istediğin anı klip olarak alabilirsin. Best game recorder on PCs for free 💥 Download Insight Capture 💥 We have the best video game recording software for PC insights.gg Genişletmek için tıkla... O kadar depolamam yok maalesef. borabala dedi: Eki Görüntüle 1429609 buyrun Genişletmek için tıkla... Ben son 30 saniyeyi kaydetmek istiyorum, kayıt başlatıp vuruş yapmak değil.
B borabala Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #15 LittleGuy dedi: O kadar depolamam yok maalesef. Ben son 30 saniyeyi kaydetmek istiyorum, kayıt başlatıp vuruş yapmak değil. Genişletmek için tıkla... O zaman o anlarda ekran kaydını başlatıcaksınız. Sonra biticeksiniz.
LittleGuy dedi: O kadar depolamam yok maalesef. Ben son 30 saniyeyi kaydetmek istiyorum, kayıt başlatıp vuruş yapmak değil. Genişletmek için tıkla... O zaman o anlarda ekran kaydını başlatıcaksınız. Sonra biticeksiniz.
revivality Kilopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 5.554 Makaleler 4 Çözümler 53 23 Haziran 2022 #16 LittleGuy dedi: O kadar depolamam yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Ayarlarını yaparsan 1 maç 2-3 gb yer tutuyor.
LittleGuy dedi: O kadar depolamam yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Ayarlarını yaparsan 1 maç 2-3 gb yer tutuyor.