Valorant'ta yaşadığınız sorunlar nedir?

musaayar35

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. YouTube kanalım için içerik çıkartmak istiyorum. Valorant'ta yaşadığınız aktif sorunları yazarsanız sevinirim.

Oyunbozanlık yapanlar.

Merhaba. YouTube kanalım için içerik çıkartmak istiyorum. Valorant'ta yaşadığınız aktif sorunları yazarsanız sevinirim.

Tamamen hileciler ve eşleştirme sistemi şöyle anlatabilirim size sorunu kendi hesabımda yücelik 1 de 30 40 atıp sıkışmışken arkadaşımın Gold2 hesabında 5 günde yücelik 3'e kadar çok rahat zorlanmadan kastım ama kendi hesabımda hala sıkışmış haldeyim bu oyun bunu bilerek mi yapıyor anlamıyorum.

Grup sesli sohbetin durduk yere gitmesi.

Valorant'ta her zaman sesli chati kapatıyorum. Ligim plat 2 ani bir hatamda üstüme atlıyorlar bende tamamen kapadım. Keyfime göre oynuyorum. + VP fiyatları aşırı pahalı ve son olarak da mağazadan istediğin silahı alamıyorsun oda bir tık kötü bir tıkta heyecan katıyor gerçi :d smurfler de var unutmamak gerek adamın ligi ölümsüzlük ama senin liginde patates yapıyor veya troollüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı