Valorant'ta yenen haksız ban

Daha fazla  
Kısaca özet geçmek gerekirse bilgisayarımda virüs olduğu için Vanguard çok büyük ihtimalle hile zannetti ve oyundan beni banladılar.

Riot'la iletişime geç, büyük ihtimal sorununu çözerler.

Tipik Riot Games, Vanguard ile rootkit benzeri birşey attıkları yetmiyormuş gibi birde reddediyorlar...

Katılyorum.

Losedağım maçta nasıl ban yedim hâlâ anlamıyoum 1 yıldır açılmasını bekliyorum.

Nasıl yani? Biraz açarmısınız rootkit olayını.
Çoğu Anti-Cheat Bilgisayarın Kernel Kısmında oluyor ve bu gayet normal aslında ama sizi oyun kapalıyken anti-cheat programını açmaya zorlamıyorlar. ama bu Vanguard'da bilgisayarınızda sürekli açık kalması lazım yoksa oyun açılmıyor..

İfadeler: HFO
Nasıl yani? Biraz açarmısınız rootkit olayını.
Vanguard sisteminizde çekirdek seviyesinde erişime sahip. Yani neredeyse istediği herşeyi yapabiliyor diye özetleyebiliriz. Sorun ise bunun arkada kapatmadığınız sürece çalışması.

Hocam bir şey sorabilir miyim adli süreç başlatsam adam gibi bakıp açarlar mı?

Vanguard sisteminizde çekirdek seviyesinde erişime sahip. Yani neredeyse istediği herşeyi yapabiliyor diye özetleyebiliriz. Sorun ise bunun arkada kapatmadığınız sürece çalışması.
Örneğin CS2 veya başka bir oyun oynarken bunu kapatmayı unutursak görev yöneticisinden performans düşüşü mü oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…