Arkadaşlar hiç bicagim yok buyuk ihtimal alacagim, ilk ve son bıçak olacak sizce Gece Pazarı'ni beklemeli miyim, yoksa karambiti mi almalıyım? ya da bekleyebilecegim 4350 vp'lik bir bacak var mi?
Bende alacağım. Ki zaten 4350 VP ye bundan daha iyi bıçak pek bulunmuyor ki mağazana gelip gelmemesi şansa bağlı. Yani sonradan alamadım diye pişman olursun. Ve Gece Pazarı'ndan bıçak çıkmama ihtimali bile var. Bence 12 gün bitmeden al.
Bende alacağım. Ki zaten 4350 VP ye bundan daha iyi bıçak pek bulunmuyor ki mağazana gelip gelmemesi şansa bağlı. Yani sonradan alamadım diye pişman olursun. Ve Gece Pazarı'ndan bıçak çıkmama ihtimali bile var. Bence 12 gün bitmeden al.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+