Valorant'ta yeni gelen RGX 3.0 karambit alınır mı?

umutt_t

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar hiç bicagim yok buyuk ihtimal alacagim, ilk ve son bıçak olacak sizce Gece Pazarı'ni beklemeli miyim, yoksa karambiti mi almalıyım? ya da bekleyebilecegim 4350 vp'lik bir bacak var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende alacağım. Ki zaten 4350 VP ye bundan daha iyi bıçak pek bulunmuyor ki mağazana gelip gelmemesi şansa bağlı. Yani sonradan alamadım diye pişman olursun. Ve Gece Pazarı'ndan bıçak çıkmama ihtimali bile var. Bence 12 gün bitmeden al.

Bende alacağım. Ki zaten 4350 VP ye bundan daha iyi bıçak pek bulunmuyor ki mağazana gelip gelmemesi şansa bağlı. Yani sonradan alamadım diye pişman olursun. Ve Gece Pazarı'ndan bıçak çıkmama ihtimali bile var. Bence 12 gün bitmeden al.

Xok teşekkür ederim bugün alacagim inşallah.

İadesi olmayan topluluk pazarı olmayan bir Oyun'daki iki piksellik bıçağı alamadı diye niye pişman olsun hepsi birbirine benziyor zaten illa gelir.

Oyunda alamadığın setin gelmesini 1 yıl beklemek fazlasıyla sıkıyor. Ki zaten Valorant bu skini farklılık olsun diye getirdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı