Valorant'ta yeni hesap açmak

Xeen0

Picopat
Arkadaşlar 5 ay önce falan Valorant hesapımı sattım. Pişman oldum, zaten sonra hesap falan satmadım. Bugünlerde yeniden başlama kararı aldım. Bugün hesap açtım kendime, bir promblem çıkar mı? Yüksek ranklarda oynuyorum. Genellikle oyun bilgim vb. iyi sizce bir problem çıkar mı? Hesabım falan kapanır mı ya da önüme bir engel çıkar mı?

"Hesabımı" şeklinde yazın hocam.

Arkadaşlar 5 ay önce falan Valorant hesapımı sattım. Pişman oldum, zaten sonra hesap falan satmadım. Bugünlerde yeniden başlama kararı aldım. Bugün hesap açtım kendime, bir promblem çıkar mı? Yüksek ranklarda oynuyorum. Genellikle oyun bilgim vb. iyi sizce bir problem çıkar mı? Hesabım falan kapanır mı ya da önüme bir engel çıkar mı?

Ayrıca 10-15 tane yan hesabım var, hiçbir sorun olmadı rahatlıkla açabilirsiniz.

Smurf ban sebebi.

Tamamda ben smurf kasmıyorum ki ilk hesabıma erişimim yok ve oyunu oynamak istiyorum o zaman hesabını kaybeden bir kişide Valorant hesabı açamaz.
Ne gibi bir sorun anlamadım. Neden kapansın hesabın?

Ne bileyim önceki adam hile falan açıp ban yerse bende yer miyim mesela. Sonuçta hile açmadım ben

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı