Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.000 Makaleler 2 Çözümler 21 25 Ağustos 2024 #1 Bedava ajan veren tek kullanımlık zımbırtıdan var bende. Yeni ajan geldiği gibi alabilir miyim?
Sobarlas Hectopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #2 Cid_Kagenou dedi: Bedava ajan veren tek kullanımlık zımbırtıdan var bende. Yeni ajan geldiği gibi alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sanırım sadece Game Pass sahipleri geldiği gibi oynayabiliyor onun dışında belli bir XP barı vardı onu doldurunca ajana erişebiliyorusun ya da VP vererek alabilirsin.
Cid_Kagenou dedi: Bedava ajan veren tek kullanımlık zımbırtıdan var bende. Yeni ajan geldiği gibi alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sanırım sadece Game Pass sahipleri geldiği gibi oynayabiliyor onun dışında belli bir XP barı vardı onu doldurunca ajana erişebiliyorusun ya da VP vererek alabilirsin.
SelTheDev Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 154 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi / Stajyer 25 Ağustos 2024 #3 Cid_Kagenou dedi: Bedava ajan veren tek kullanımlık zımbırtıdan var bende. Yeni ajan geldiği gibi alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Merhaba! Hayır alamazsınız. XP ile alınıyor ilk geldiğinde.
Cid_Kagenou dedi: Bedava ajan veren tek kullanımlık zımbırtıdan var bende. Yeni ajan geldiği gibi alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Merhaba! Hayır alamazsınız. XP ile alınıyor ilk geldiğinde.
mustafaaozk Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 973 Çözümler 13 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 25 Ağustos 2024 #4 İlk geldiğinde XP ile ücretsiz alınabiliyor. Ben önceki karakter geldiğinde Xbox Game Pass ile oynamıştım. XP ile alma bitince alabilirsin.
İlk geldiğinde XP ile ücretsiz alınabiliyor. Ben önceki karakter geldiğinde Xbox Game Pass ile oynamıştım. XP ile alma bitince alabilirsin.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #5 Cid_Kagenou dedi: Bedava ajan veren tek kullanımlık zımbırtıdan var bende. Yeni ajan geldiği gibi alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Valorant'ta ajan açmak LoL'deki kadar falan kolay değil. Bayağı oynamanız gerekiyor.
Cid_Kagenou dedi: Bedava ajan veren tek kullanımlık zımbırtıdan var bende. Yeni ajan geldiği gibi alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Valorant'ta ajan açmak LoL'deki kadar falan kolay değil. Bayağı oynamanız gerekiyor.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.609 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #6 Ajanın çıkışının ilk 4 haftasında 200K XP biriktirmeniz ya da Xbox Game Pass almanız gerekiyor.