Groj Picopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 228 Dün 15:38 #1 Valorant'ta yönetici olarak çalıştırmanın bir avantajı var mı?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.328 Makaleler 4 Çözümler 26 Dün 15:40 #2 Groj dedi: Valorant'ta yönetici olarak çalıştırmanın bir avantajı var mı? Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaşamıyorsan hayır hiçbir avantajı yok.
Groj dedi: Valorant'ta yönetici olarak çalıştırmanın bir avantajı var mı? Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaşamıyorsan hayır hiçbir avantajı yok.
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 201 Dün 15:40 #3 Groj dedi: Valorant'ta yönetici olarak çalıştırmanın bir avantajı var mı? Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne gibi bir avantajı olabileceğini düşünüyorsun ki?
Groj dedi: Valorant'ta yönetici olarak çalıştırmanın bir avantajı var mı? Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne gibi bir avantajı olabileceğini düşünüyorsun ki?
Groj Picopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 228 Dün 15:42 #4 Gereksiz Eleman dedi: Tam olarak ne gibi bir avantajı olabileceğini düşünüyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Bir videoda yapıldığını görmüştüm uzun zaman oldu. Fakat açılırken her defasında sormasında artık daraldım. Konu açmak aklıma geldi. Bilmediğim bir şeye faydası var mı gibisinden.
Gereksiz Eleman dedi: Tam olarak ne gibi bir avantajı olabileceğini düşünüyorsun ki? Genişletmek için tıkla... Bir videoda yapıldığını görmüştüm uzun zaman oldu. Fakat açılırken her defasında sormasında artık daraldım. Konu açmak aklıma geldi. Bilmediğim bir şeye faydası var mı gibisinden.