Valorant'ta Yoru Sheriff nasıl alınır?

mutlalk

Decapat
Valorant da ajan aldıktan sonra “teşicahızı gör” mine öyle bir butonda sehrif skini var Yoru'da ama 40k kingdom istiyor ama 10kdan fazla biriktiremiyorum. Nasıl alacağım onu bilmem anlatabildim mi?

Valorant da ajan aldıktan sonra “teşicahızı gör” mine öyle bir butonda sehrif skini var Yor'da ama 40k kingdom istiyor ama 10kdan fazla biriktiremiyorum. Nasıl alacağım onu bilmem anlatabildim mi?

Ajan kontratları 10 aşamadan oluşuyor hepsini aynı anda alamazsın aşama aşama açarak ilerleyeceksin. Aşama 10'daki silah kaplamasına ulaşmak için önce diğer aşamaları kingdom kredisiyle alman lazım.

Valorant da ajan aldıktan sonra “teşicahızı gör” mine öyle bir butonda sehrif skini var Yoru'da ama 40k kingdom istiyor ama 10kdan fazla biriktiremiyorum. Nasıl alacağım onu bilmem anlatabildim mi?
ben olsam almazdım

Tamam da sıra sehrife geldiğinde 40k kingdom puanı ile nasıl alınacak en fazla 10k birikebilir?

8K vereceksin 40k değil. Her aşamada ayrı ayrı kingdom puanı ödüyorsun. Sağda yazan toplam ödeyeceğin kingdom puanı ortada yazan ise sadece 1 aşama atlayarak o aşamaya geçtiğinde harcayacağın kingdom puanı.

O zaman 8K yazması gerekmez mi neden 40k yazıyor?

Aşamaları tek tek değil de 2-3 aşama aynı anda atlayabildiğiniz için tıkladığınız aşamaya direkt atlamak istediğinizde ödemeniz gereken kingdom puanının toplamı yazıyor. Yani 10. aşamaya tıkladığınızda ekranın sağ tarafında yazan kingdom puanı 10. aşamaya gelmek için toplam harcayacağınız kingdom puanıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı