Tamam ama en fazla 10k birikebilir 40k verip tüm aşamaları açmak isteyen nasıl yapacak?
Redditte biraz araştırdım orda 40k yazmasının sebebi o silahı alana kadar bölüm bölüm toplam 40k kingdom haracayarak silahın olduğu bölüme gelinebileceğini gösteriyor ama insan başta yanlış anlayabiliyor.Öyle bir şey imkansız aşama aşama atlayarak ilerlemesi lazım.
He yani 1. Aşamyı açıyorum sonra 2. Aşama diye gidiyor ve her aşama gittikçe ora azalıyor demi 40k ise misal 1. Aşama açdın misal ora 35k olcak aşama gittikçe düşecek miRedditte biraz araştırdım orda 40k yazmasının sebebi o silahı alana kadar bölüm bölüm toplam 40k kingdom haracayarak silahın olduğu bölüme gelinebileceğini gösteriyor ama insan başta yanlış anlayabiliyor.
Evet burdan anladığım kadarıyla öyle.He yani 1. Aşamyı açıyorum sonra 2. Aşama diye gidiyor ve her aşama gittikçe ora azalıyor demi 40k ise misal 1. Aşama açdın misal ora 35k olcak aşama gittikçe düşecek mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.