Valorant'ta Yoru Sheriff nasıl alınır?

mutlalk

Decapat
Valorant da ajan aldıktan sonra “teşicahızı gör” mine öyle bir butonda sehrif skini var Yoru'da ama 40k kingdom istiyor ama 10kdan fazla biriktiremiyorum. Nasıl alacağım onu bilmem anlatabildim mi?

Öyle bir şey imkansız aşama aşama atlayarak ilerlemesi lazım.
Redditte biraz araştırdım orda 40k yazmasının sebebi o silahı alana kadar bölüm bölüm toplam 40k kingdom haracayarak silahın olduğu bölüme gelinebileceğini gösteriyor ama insan başta yanlış anlayabiliyor.

Son düzenleme:
Redditte biraz araştırdım orda 40k yazmasının sebebi o silahı alana kadar bölüm bölüm toplam 40k kingdom haracayarak silahın olduğu bölüme gelinebileceğini gösteriyor ama insan başta yanlış anlayabiliyor.
He yani 1. Aşamyı açıyorum sonra 2. Aşama diye gidiyor ve her aşama gittikçe ora azalıyor demi 40k ise misal 1. Aşama açdın misal ora 35k olcak aşama gittikçe düşecek mi

He yani 1. Aşamyı açıyorum sonra 2. Aşama diye gidiyor ve her aşama gittikçe ora azalıyor demi 40k ise misal 1. Aşama açdın misal ora 35k olcak aşama gittikçe düşecek mi
Evet burdan anladığım kadarıyla öyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada savaş biletinin 10. seviyesinde bedava ghost sikini var almadıysanız kaçırmayın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı