Valorant'ta yücelik 3'ten elmas 2'ye düşmek

Frankfurtu da Türkler bastı. Arkadaşımla girdik LoL'deki doktorum param var triplerine giren elemanlarla karşılaşıyoruz Euro atayım mı falan diyor DD

Hocam cidden şaka mısınız? Yüce 3 oyuncusu olmasam her maçıma smurf gelse bile çıkamazdım o eloya hatta immo bile görecektim yüce 3 80kpden buralara düştüm

Hocam arkadaşlarımın hepsi barut gibi bir maç loselesen adamda mental bırakmayan tipteler solo girincede her türlü lose alıyorum çözümü artık anlıyamıyorum.

Yüce 3 oyuncusu olmasam nasıl bu kadar maxlayabilirim hocam.

Dosya Ekleri

• Valorant Screenshot 2024.04.18 - 16.46.20.25.png
    1,5 MB · Görüntüleme: 51
Valla smürf kaynıyor oyun bende elmas olmak isterim. Hayat işte istemeyene veriyor.

Merhaba , bir ben 1920x1080 çözünürlüğünde oynayamıyorum...

@Tufur insanlar lose Streak'e girebilir normal bir durum adam solo çıkmış hak etmiyorsun demek doğru değil.

@Tufur insanlar lose Streak'e girebilir normal bir durum adam solo çıkmış hak etmiyorsun demek doğru değil.

Bende immo1e solo çıktım ama yine hak etmediğim için immo1 değilim yani çünkü dediğim gibi takıma smurf geliyor.
Adam hak etmiyor oyunda ona o rankı vermiyor aşağıda toxic diye hayıflanmış. Varsın böyle düşünsün yine de o ranka gelemez hak etmiyorsa. Ben yolunu gösterdim 5 kişi giriyorlar ve rank atlıyorlar basit.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok basit düşünüyosun her maçına smurf geliyorsa oda senin şansındır.

Her maçıma smurf gelmese de karşı takıma toxic gelmeside yeterli oluyor, eğer rank kasmak mühimse benim takımına gelmemi istemezsin, maçı satmıyorum lakin Full focusda oynamıyorum. Neden benimle mental damage yaşayasınki her oyun kafana uyan rank kasanları ekle açık oldukça davet et, oynunda keyfi artacaktır rankında yükselecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…