Valorant'ta yüksek DPI daha mı avantajlı?

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Önceden 800 DPI 0,24 oynuyordum ve karşıma bir video çıktı, DPI artıkça Crosshair daha pürüzsüz ilerliyor.
Şimdi 1600 DPI 0,12 oynuyorum, doğru mu yaptım? Diğer profesyonel çoğu oyuncu neden 400 800 DPI kullanıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bana sorarsanız çok prof bir Valorant oyuncusu değilim ama kendi düzenini kurup en kolaaay öğrenebileceğin şeyi kendin seç basta bende yüksek DPI kullanıyordum fakat sonrasında düşüğe geçtim ve Killer'im çok sayıda artı yani kendine göre ayarlamalısın ben hiçbirinin avantajı olduğunu düşünmüyorum.

Hocam en rahat şekilde nasıl oynuyorsanız öyle yapın. Yüksek DPI'ın dediğiniz gibi bir getirisi olsaydı tüm profesyonel oyuncular o şekilde oynardı emin olun.

Hayır, daha avantajlı değildir.
Küçük DPI yine avantajlı değildir.
eDPI senin gerçek sens ayarındır.

1000 DPI 0.35 sens = 1000x0.35 = 350 eDPI
Bu kadar.

Kısacası, sizin kas hafızanız, bilek ya da kolunuz, nasıl oynuyorsanız, size ait olan sens ayarı en iyisidir.

Son düzenleme:
Hocam eliniz nasıl alıştıysa ama benim tercihim düşük DPI olurdu kafaya nişan alırken küçük bir oynatmayla tam üstüne getirmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…