Valorant'ta yüksek MS hatası

zangetsl

Hectopat
Daha fazla  

Hız değerlerim bu şekilde diğer oyunlarda nadiren çıkan pingim Valorant'ta durmuyor dalgalı bir biçimde ilerliyor.

Sunucu olarak istanbul sunucusunumu kullanıyorsunuz?
Pinginiz kaça kadar çıkıyor?

Sunucu olarak İstanbul sunucusunumu kullanıyorsunuz?
Pinginiz kaça kadar çıkıyor?

İstanbul'u kullanıyorum sabit değil dalgalanıyor ve ortalama olarak da herhalde 150'lerde falandır 1 maçta minimum 2 3 kere 1000i görüyorumdur.

Bu sorun Valorant'ın kendisindendir sizde bir hata yok serverler bakımda olabilir bende de ms çok fazla.

Bu sorun Valorant'ın kendisindendir sizde bir hata yok serverler bakımda olabilir bende de ms çok fazla.

Wi-Fi adaptörü dahi değistirdim sırf bu sorun yüzünden o dalgalanma olusturuyordur diye.

Oluşturabilir ama ben normalde 10 20 arası ms le oynarken şu an 50 200 arası oynuyorum.

Wi-Fi adaptörü dahi değistirdim sırf bu sorun yüzünden o dalgalanma olusturuyordur diye.
1000ping normal değil bi ara ethernet kablosu tak bilgisiyara eğer takabilirsen bide öyle bak.
Baktın hiçbiri olmuyor hiç olmadı dns falan ayarlayabilirsin.

1000PING normal değil bir ara Ethernet kablosu tak bilgisayara eğer takabilirsen bir de öyle bak.
Baktın hiçbiri olmuyor hiç olmadı DNS falan ayarlayabilirsin.

DNS'ten olduğunu zannetmiyorum yoksa oyundan atardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…