Valorant'tan alınan hesap izinsiz geri alınırsa dava açılır mı?

Hesap satın alacaksan da mesela lolde skinsiz 30 level hesaplar oluyor. Sadece ranked açmak için 30 levele kasmaya uğraşmak istemeyenler için botlarla kasılmış hesaplar. Bi o tarz hesapları geri almaya uğraşmazlar ama onun dışında skin falan varsa hesapta alma o hesabı. Bile bile ladese gidiyorsun.

bu sorunu daha önce yaşadım. Size önerim valorant hesabı satın almayın. Hem hesap geri alınırsa valorant size hiçbir şekilde yardım etmez. İtem satış destek yöneticisiyle konuştum onlara dava açtığınıza dair kanıt verdikten sonra size satın aldığınız kişinin kimlik bilgileri siteye kayıtlı ise destek size kişinin kimlik bilgilerini verir. Fakat davada pekte olumlu sonuç alamayabilirsiniz

Bence de hesap satın almayın. Geçen dereceli oyundayken eleman birden koptu, yerine artık nereli bilmiyorum yabancı biri geldi. Sonra o koptu bizim eleman yine geri geldi. Yani oyun çöp oldu. Yoldan bulduğunuz bir paraysa girersiniz riske, ama alın terinizi böyle şeylere yatırmayın derim. Zamanla gece pazarı veya indirimlerden kendi skinlerinizi dizmeye başlayın.

Son düzenleme:
Yok hocam o tarz hesap istemiyorum zaten.

İfadeler: DMN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…