Valorant'tan ban yedim

tanbuga

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant'ta Metin2'de bot kullandığım için (ben öyle tahmin ediyorum çünkü bilgisayarıma yeni format atmıştım ve tek 3. parti yazılım oydu) ban yedim. Bunun ticket oluşturdum fakat ticketta otomatik cevapla dönüş yaptılar. Başka bir şekilde itiraz etmem mümkün mü?
Not: Hile kullanmadım, gereksiz yere hile kullanmışsın ban yemişsin demeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ticketlara asla cevap vermiyorlar. Başka şekilde itiraz etmen mümkün değil ne yazık ki. Maksimum Riot yönetimi. Yanlış anlayanlar olmuş. Normal ticketlara cevap veriyorlar onda sıkıntı yok. Ama Riot fanboylar etrafımı sarmış ban itirazı taleplerine cevap verdiklerini İddia ediyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ticketlara asla cevap vermiyorlar. Başka şekilde itiraz etmen mümkün değil ne yazık ki. Maks Riot yönetimi.
Sen hiç ticket atmamışsın o zaman ticketa her zaman cevap veriyorlar, botlardan bahsetmiyorum.

Hocam o hesabı unutun benim de 1klık hesabım gitti. HWID yedim üstüne üstlük şu an açık ama yücelik olup oyunu saldım bugünde sildim.

50 hesap banlattım. 15 defa haksız ban ticket açtım ama asla geri dönüş almadım. Bayağı sallamışsın.

Kim sana 50 hesap banlat ve 15 defa haksız ticket at dedi zaten yoğunluk var senin boş ticketlerinle uğraşacak değiller.

Arkadaşın başına ilk defa geliyorsa gayet de ilgileniyor Riot destek ekibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…