Valorant'tan CS geçilmeli mi?

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Arkadaşlar eskisi gibi Valorant oynayamıyorum yaz tatiline kadar ara vermeyi düşünüyorum CS'de peekleyen avantajlı. Bende 60Hz'im pre aimime güveniyorum Valorant'dan geçmeli miyim sizce aimde de eskisi gibi aktif olamayacağım için, daha kolay sprey atılıyor. Ondan CS geçeceğim geçmeli miyim sizce?

Cs 2 de şu an baya kötü halde. Ama sprey konusunda hala Valoranttan çok daha iyi valo resmen kafaya denk getirip tek atan kazanıyor mantığıyla işliyor. O yüzden geçilir ama faceit oyna MM baya hile dolmuş.

Eğer sisteminiz iyi değilse sakın geçmeyin. Aşırı kötü bir optimizasyona sahip. Üstelik çok fazla hile var. Eğer yine de geçmek istiyorum dersen para verip faceit oynamanı öneririm. Onun haricinde valorant ta kal derim.

Bence CS'yi daha iyi oynarsın Valorant'ta ki silahlar çok sekmediğinden Hz farkından cıkar cıkmaz vurabiliyorlar. Sİlah mekaniklerini basta garip gelir kafasındayken mermi gitmediğini sanarsın. CS ye gececeksen iyi pc ve iyi sabırın olması lazım 2 el üst üste hile gelebilir

Arkadaşlar eskisi gibi Valorant oynayamıyorum yaz tatiline kadar ara vermeyi düşünüyorum CS'de peekleyen avantajlı. Bende 60Hz'im pre aimime güveniyorum Valorant'dan geçmeli miyim sizce aimde de eskisi gibi aktif olamayacağım için, daha kolay sprey atılıyor. Ondan CS geçeceğim geçmeli miyim sizce?
Aiminize guvenmeyin, malum aimbotlar ve wallhackerlar sizden daha hizli reaksiyon verebiliyorlar.😁
(6 rekabetci oyunun 1'inde mutlaka hile kullanan birisine denk geleceksiniz. Kanitlandi)

Optimizasyon sorunlari, oyun dosyalarina mudahalede bulunup among us karakterlerine donusturme vesaire... oyun su anda katiyen oynanabilecek durumda degil. Baska bir oyuna yonelin..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı