Valorant'tan CS'ye geçilir mi?

Evet bayağı eskiden almıştım 34 lira falandı o zamanlar herhalde CS.

Faceite geçmeni tavsiye ederim bu ay 200 win alana bıçak + 70k Faceit puanı veriyor. Para kazanmak istiyorsan, kesinlikle Faceit'e geç.

Dosya Ekleri

• 120897AE-998C-4AC1-BF00-A033A0660D3D.jpeg
    105,7 KB · Görüntüleme: 43
FACEIT'e geçmeni tavsiye ederim bu ay 200Win alana bıçak + 70k FACEIT puanı veriyor. Para kazanmak istiyorsan, kesinlikle FACEIT'e geç.

Hocam ben aslında FACEIT düşünüyordum zaten ama seçkin le arada ne fark var onu çözemedim FACEIT gelişim açısından daha iyi değil mi?

Hocam ben aslında FACEIT düşünüyordum zaten ama seçkin le arada ne fark var onu çözemedim FACEIT gelişim açısından daha iyi değil mi?
Seçkinle arasındaki farklar, Takım kaptanı olup sunucu ya da harita seçebiliyorsun, Bir de para kazanabiliyorsun. Genelde zaten herkes para kazanmak için premium alır. Yoksa premium olmadan da oynayabilirsin. Ha premium da daha az toxic gelir orası ayrı. Bu hafta indirimde zaten 44 liraya düştü. 1 aylık abonelik. Bıçak veriyor hocam oyun daha ne olsun yani. Ay sonunda resmini atarım

Gelişim derken nasıl yani siz oyunu ne için oynuyorsunuz eğlenmek için değil mi yoksa e sporcu falan mı olacaksınız.

Hocam gelişim derken ben Valorant'ta da aynıyım immo 3 radi yoluna kasıyorum. Öteki türlü zevk alamıyorum CS oynarsam da kasarım boşuna olmaması için dedim.

Belli bir seviyede oynanmıyorsa bir oyunu çok oynamak yerine her oyundan biraz oynamak daha zevkli bence.

Belli bir seviyede oynanmıyorsa bir oyuna çok oynamak yerine her oyundan biraz oynamak daha zevkli bence.
Aynen gelişmek gibi bir çabanız yoksa, her oyundan biraz oynamak daha iyidir. Örnek olarak Elraen- Berk Rip Tepe.

CS'de globalim ve yüksek ranklarda o kadar fazla hile denk gelmiyor ben arada oynayıp keyif alıyorum, canınız çektikçe oynanır ama eskisi gibi değil.

Faceit'mi yoksa MM mi kısmına gelirsek premium almadığın sürece düşük ranklarda (levellerde) aynı toksik kitle var ama Faceit'in sunucuları 128Tick ve ciddi bi fark yaratıyor. Ayriyeten Faceit'in kendi anti-cheat sistemi var ve iyi çalışıyor.

O zaman FACEIT.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…