Valorant'tan haksız ban yedim

lensi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ikidir Valorant'tan uzaklaştırılıyorum sebepsizce ve bir ceza açılalı dört gün oldu, bugün yine ceza yedim ve bu sefer on dört gün.

Hocam sebep yokken demeyin bende sizin gibi Riot'a ticket attım adamlar tüm küfürlerimi önüme serdi.

Merhaba, ikidir Valorant'tan uzaklaştırılıyorum sebepsizce ve bir ceza açılalı dört gün oldu, bugün yine ceza yedim ve bu sefer on dört gün.

AFK'den yemiş olabilirsin. Küfürden veya değerlere hakaretten yemiş olabilirsin. Haksız yere atacağını sanmam.

Merak etmeyin hocam hızlı geçiyor bu gün 1 yıllık banım bitti.

Öncelikle hayırlı olsun. Tavsiyem CS:GO ile yola devam etmeniz.

Feedden dolay LoL'de 2 hafta ban yemiştim banın açıldığı aynı gün hakaret ettim bunda perma attılar. Riot Games biraz Allahsız.

Feedden dolay LoL'de 2 hafta ban yemiştim banın açıldığı aynı gün hakaret ettim bunda perma attılar. Riot Games biraz Allah'sız.

Steam firmasına kafa tutması ile büyük hata yaptılar ve gerileme dönemine hızlı girdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…