lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 Merhaba, ikidir Valorant'tan uzaklaştırılıyorum sebepsizce ve bir ceza açılalı dört gün oldu, bugün yine ceza yedim ve bu sefer on dört gün.
Merhaba, ikidir Valorant'tan uzaklaştırılıyorum sebepsizce ve bir ceza açılalı dört gün oldu, bugün yine ceza yedim ve bu sefer on dört gün.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #2 Hiçbir sebep yokken değil mi? Ses, metin vs. hiçbir sebep yok?
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.779 Makaleler 1 Çözümler 9 18 Ocak 2023 #3 Hocam sebep yokken demeyin bende sizin gibi Riot'a ticket attım adamlar tüm küfürlerimi önüme serdi.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.230 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 18 Ocak 2023 #4 lensi dedi: Merhaba, ikidir Valorant'tan uzaklaştırılıyorum sebepsizce ve bir ceza açılalı dört gün oldu, bugün yine ceza yedim ve bu sefer on dört gün. Genişletmek için tıkla... AFK'den yemiş olabilirsin. Küfürden veya değerlere hakaretten yemiş olabilirsin. Haksız yere atacağını sanmam.
lensi dedi: Merhaba, ikidir Valorant'tan uzaklaştırılıyorum sebepsizce ve bir ceza açılalı dört gün oldu, bugün yine ceza yedim ve bu sefer on dört gün. Genişletmek için tıkla... AFK'den yemiş olabilirsin. Küfürden veya değerlere hakaretten yemiş olabilirsin. Haksız yere atacağını sanmam.
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #5 lensi dedi: Merhaba, ikidir Valorant'tan uzaklaştırılıyorum sebepsizce ve bir ceza açılalı dört gün oldu, bugün yine ceza yedim ve bu sefer on dört gün. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin hocam hızlı geçiyor bu gün 1 yıllık banım bitti.
lensi dedi: Merhaba, ikidir Valorant'tan uzaklaştırılıyorum sebepsizce ve bir ceza açılalı dört gün oldu, bugün yine ceza yedim ve bu sefer on dört gün. Genişletmek için tıkla... Merak etmeyin hocam hızlı geçiyor bu gün 1 yıllık banım bitti.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.230 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 18 Ocak 2023 #6 Enahaine dedi: Hocam sebep yokken demeyin bende sizin gibi Riot'a ticket attım adamlar tüm küfürlerimi önüme serdi. Genişletmek için tıkla... Onaları görünce nasıl tepki verdiniz merak ediyorum
Enahaine dedi: Hocam sebep yokken demeyin bende sizin gibi Riot'a ticket attım adamlar tüm küfürlerimi önüme serdi. Genişletmek için tıkla... Onaları görünce nasıl tepki verdiniz merak ediyorum
5 516777 Decapat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 880 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Ocak 2023 #7 Öncelikle hayırlı olsun. Tavsiyem CS:GO ile yola devam etmeniz.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.779 Makaleler 1 Çözümler 9 18 Ocak 2023 #8 Bahacprz dedi: Onaları görünce nasıl tepki verdiniz merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Anlatabilsem keşke kedi gibi yerime oturdum (utandım)
Bahacprz dedi: Onaları görünce nasıl tepki verdiniz merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Anlatabilsem keşke kedi gibi yerime oturdum (utandım)
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.062 Makaleler 1 Çözümler 46 18 Ocak 2023 #9 Feedden dolay LoL'de 2 hafta ban yemiştim banın açıldığı aynı gün hakaret ettim bunda perma attılar. Riot Games biraz Allahsız.
Feedden dolay LoL'de 2 hafta ban yemiştim banın açıldığı aynı gün hakaret ettim bunda perma attılar. Riot Games biraz Allahsız.
5 516777 Decapat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 880 Makaleler 1 Çözümler 1 18 Ocak 2023 #10 die dedi: Feedden dolay LoL'de 2 hafta ban yemiştim banın açıldığı aynı gün hakaret ettim bunda perma attılar. Riot Games biraz Allah'sız. Genişletmek için tıkla... Steam firmasına kafa tutması ile büyük hata yaptılar ve gerileme dönemine hızlı girdiler.
die dedi: Feedden dolay LoL'de 2 hafta ban yemiştim banın açıldığı aynı gün hakaret ettim bunda perma attılar. Riot Games biraz Allah'sız. Genişletmek için tıkla... Steam firmasına kafa tutması ile büyük hata yaptılar ve gerileme dönemine hızlı girdiler.