Valorant'tan haksız yere yenilen ban kaldırılır mı?

Moxie

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar dostlar ben hakan yaklaşık 5 senedir Valorant oynuyorum ve Radiant top 200 seviyesine kadar ulaşmış bir oyuncuyum, yaklaşık 2 hafta falan rank girmedikten sonra bundan yaklaşık 5 gün önce 2-3 tane derecesiz maç 2 maç rakibe 5-0 da ff attırdık birinde 15-0 birinde 12-1 oynamışım sonrasında bir daha yine unrank maç sırasında bir anda ekran gitti ve koçluk verdigim arkadaş oyunda hile tespit edildigini söyledi Riot'a talep attım fakat 5 gündür herhangi bir dönüş olmadı sonrasında dün gece farklı bir bilgisayar üstünden farklı bir IP ile farklı bir hesapta oynamaya başladım plat-diamond arası bir eloda oynuyordum attıgım Twitter postunda her şey daha detaylı var, ve de o da yine aynı şekilde madde 7'den ban yedi bu hesapta daha önce rank oynanmamıştı Silver'dan başlayrak yaklaşık 10-12 maç boyunca tamamen MVP atarak oynadım bu ikisinin bağlantılı oldugunu düşünüyorum açıkçası bu konuda bana yardımcı olabilecek birileri var mıdır acaba yol gösterecek?

Bilgisayarında yüksek ihtimal hile olarak algılanan bir program var, Riot'a bunu belirt.

Bilgisayarında yüksek ihtimal hile olarak algılanan bir program var, Riot'a bunu belirt.
Hiçbirşey yok diğer pcde steam setup ve valorant setup dışında hiçbirşey kendi bilgisayarımda sadece Tracker ve kayıt aldıgım İnsight Capture programı yüklü

twitter postu linkide iletmeiştim ama postta gelmemiş

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

reis hallettin mi bir şekilde ben de yaklaşık 2 buçuk yıl önce main hesaba perma ban artı bilgisayara 3 ay ban yemiştim çıldırmıştım hile kullanmadığım halde haksız yere yediğim için çok üzülmüştüm. Şimdi bu konuyu gördüm riota bilet atmıştım tekrarlarca sürekli otomatik bot mesajı atıyorlardı ama 3 ay sonra yeni hesap açıp başladım tekrar 2 yıldır sorunsuz oynuyorum çok şükür ama hesabım gitmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı