DOluDOme Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #1 Yan hesapta mikrofonun bası için program kullanıyordum. 3 ay HWID banı yedim. Main hesabımdan Valorant'a girersem banlanAcağımı biliyorum ama LoL'e girersem yine banlanır mıyım?
Yan hesapta mikrofonun bası için program kullanıyordum. 3 ay HWID banı yedim. Main hesabımdan Valorant'a girersem banlanAcağımı biliyorum ama LoL'e girersem yine banlanır mıyım?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 22 Eylül 2023 #2 Hayır banlanmazsınız.
gktu Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 947 Çözümler 4 22 Eylül 2023 #3 Direkt oyunu etkileyen bir şey kullanmadiysaniz (script vb) LoL'den ban yemezsiniz kolay kolay. Ayrica Valorant'daki HWID ban LoL'u etkilemiyor.
Direkt oyunu etkileyen bir şey kullanmadiysaniz (script vb) LoL'den ban yemezsiniz kolay kolay. Ayrica Valorant'daki HWID ban LoL'u etkilemiyor.
Adamgibi Megapat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 366 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Asus A320M-F & Amd Ryzen 5 2600x & 2x8 Team T-Force 3200mhz & Radeon RX 580 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2023 #4 Yemezsiniz hocam.
DOluDOme Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #5 gktu dedi: Direkt oyunu etkileyen bir şey kullanmadiysaniz (script vb) LoL'den ban yemezsiniz kolay kolay. Ayrica Valorant'daki HWID ban LoL'u etkilemiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şimdi main hesabımdan Valorant'dan ve loldende ban yemedim main hesabımdan LoL girersem peki valoraranttan ban yer miyim? oyun tespit edermi
gktu dedi: Direkt oyunu etkileyen bir şey kullanmadiysaniz (script vb) LoL'den ban yemezsiniz kolay kolay. Ayrica Valorant'daki HWID ban LoL'u etkilemiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şimdi main hesabımdan Valorant'dan ve loldende ban yemedim main hesabımdan LoL girersem peki valoraranttan ban yer miyim? oyun tespit edermi