Valve Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 644 Çözümler 2 2 Ocak 2023 #21 cybermaffia dedi: Güncelleme : Eğer Valorant'a haksız yere ban yediğinizi ve durumunuzu anlatacak şekilde ticket atarsanız da banınız açılmıyor haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Yani o sistem çöp mü oldu valorant için,geçmiş olsun hocam.
cybermaffia dedi: Güncelleme : Eğer Valorant'a haksız yere ban yediğinizi ve durumunuzu anlatacak şekilde ticket atarsanız da banınız açılmıyor haberiniz olsun. Genişletmek için tıkla... Yani o sistem çöp mü oldu valorant için,geçmiş olsun hocam.
tiqirti Decapat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 64 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #22 Geçen LoL'de birisi bana kayısı kelimseninden sesli harfleri cıkartıp yazana 400RP atacağım diyordu sebebini anlamış olduk.
Geçen LoL'de birisi bana kayısı kelimseninden sesli harfleri cıkartıp yazana 400RP atacağım diyordu sebebini anlamış olduk.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 13 Nisan 2023 #23 Bir insana kendini öldür derseniz tabi ban yersiniz.Riota durumu anlatmak lazım ama açılacağını sanmıyorum.
Bir insana kendini öldür derseniz tabi ban yersiniz.Riota durumu anlatmak lazım ama açılacağını sanmıyorum.
P paylasimciniz Femtopat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #24 Selam bu konuyla alakalı güncel bir içerik buldum Kys ne demek <<<<<<