spy basit değil ama oynaması keyifliValorant oynuyorsan seni çok saracağını düşünmem ama arkadaşlarınla çok eğlenceli olur. Ben çok bilmesemde 10-11 saatim vardı. TF2 de karakter mi yoksa şampiyon mu olarak geçiyor bilmiyorum ama spy isimli şahısı oynuyordum. LoL'deki Shaco'nun farklı versiyonu gibi bir şey. Baya zevkli ve basit görünmez olması falan var.
Oyunu oynamanı acccayyip şekilde tavsiye ederim! Çok Heyecanlı oyun. Hele ki arkadaşlarla oynamak ayrı bir güzellik. Heavy şişko, ağır olduğu için yavaş karakterin silahı ise taramalı makinadır. Engineer ise valorant'taki kiljoy gibi taret koyar. portal koyar bide (giriş ve çıkış). Kullandığı silah ise pompalı. Ve evet bu karakterler başta kolay. En kolayı ise Medic'tir. Takıma Şifa veren karakterimiz. Ayrıca Şifa verirken can barı dolar. Überşarj deriz buna. Überşarj dolduğunda sağ tık yapıp ölümsüzlüğü bir süre aktif edip rakiplerini kolayca ezebilirsin.Zula vs. de oynadım koşarak vurma var dediler o yüzden düşünüyorum troll çok mu TF2 de bir de bana heavy veya enginier oynarsın dediler ne işe yarar bunlar.
Oyunu oynamanı acccayyip şekilde tavsiye ederim! Çok heyecanlı oyun. Hele ki arkadaşlarla oynamak ayrı bir güzellik. Heavy şişko, ağır olduğu için yavaş karakterin silahı ise taramalı makinedır. Engineer ise Valorant'taki kiljoy gibi taret koyar. Portal koyar bir de (giriş ve çıkış). Kullandığı silah ise pompalı. Ve evet bu karakterler başta kolay. En kolayı ise medic'tir. Takıma şifa veren karakterimiz. Ayrıca şifa verirken can barı dolar. Überşarj deriz buna. Überşarj dolduğunda sağ tık yapıp ölümsüzlüğü bir süre aktif edip rakiplerini kolayca ezebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.