Valve, Birden Fazla Oyun Üzerinde Çalışıyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Valve Tasarımcısı Greg Coomer, Axios ile yaptığı bir röportajda Steam Deck’ten bahsetti ve aynı zamanda “Şu anda Valve’da geliştirilmekte olan birden fazla oyun var ve bence bunlar oldukça heyecan verici oyunlar.” dedi. Valve Başkanı Gabe Newell, geçen yılın başında Valve’ın geliştirme aşamasında olan oyunları olduğunu zaten açıklamıştı. Dolayısıyla bu açıklama pek de sürpriz sayılmaz. Valve, 1 […]

Devamı: Valve, Birden Fazla Oyun Üzerinde Çalışıyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Keşke Half-Life 3 veya Half-Life 2: Episode 3 çıksa ve sistemim de yetse.

Vana tüm serilerinin 3 oyununu birden yayınlayacak yada yine boş işlerle uğraşıyor. Umarım ilk dediğim olur.

Vana tüm serilerinin 3 oyununu birden yayınlayacak
İsviçre'nin tarafsızlığını bozduğunu öğrendikten sonra, Valve'ın 3'e kadar sayabileceğine inandım.

Valve'ın mevcut oyunları Xbox-PlayStation-Nintendo-Mobil platformlara çıkarttığını görmek isterdim. Tabiiki Team Fortress 2'ye Major Update görmekte isterdim.

Abi inşallah CS 3.1 gelir.

Harbi İsviçre nasıl bozdu ya?

Yoksa oyun üzerinde çalışıyoruz deyip konsola getiriyorlar olmasın? Bence 3. oyunların çıkmasının ihtimali Major Update ihtimalinden fazla. Scream Fortress getirirler anca. Mobil platform işine de girmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…