qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #11 Monarch Leviathan dedi: Dostum Payday'i keşke daha ucuzken alsaydın geçen yaz 1.85'di oyun. Genişletmek için tıkla... Payday 1 ve 2 zamanında ücretsiz almıştım. Outlast serisi ve sniper Elit’e de aynı şekil ama çok pahalı bir şey değil. Yeni steam hesabı açtım hem kütüphaneyi doldurmak hemde seviye kasmak için topluyorum.
Monarch Leviathan dedi: Dostum Payday'i keşke daha ucuzken alsaydın geçen yaz 1.85'di oyun. Genişletmek için tıkla... Payday 1 ve 2 zamanında ücretsiz almıştım. Outlast serisi ve sniper Elit’e de aynı şekil ama çok pahalı bir şey değil. Yeni steam hesabı açtım hem kütüphaneyi doldurmak hemde seviye kasmak için topluyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.264 Makaleler 42 Çözümler 274 29 Ekim 2020 #12 O paketi 18 liraya almış biri olarak diğer indirimleri bekleyin derim.