PALGOW Kilopat Katılım 5 Eylül 2018 Mesajlar 412 Çözümler 4 Yer Çorum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 6 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar Steam'den Valve Complete Pack aldım. Bir sorun var ama CS 1.6 ve CS Condition Zero var. CS 1.5'i bulamadım. Nereden bulabilim? Acaba Half Life modu olduğu için onun içinde olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Arkadaşlar Steam'den Valve Complete Pack aldım. Bir sorun var ama CS 1.6 ve CS Condition Zero var. CS 1.5'i bulamadım. Nereden bulabilim? Acaba Half Life modu olduğu için onun içinde olabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Typh Kilopat Katılım 10 Ağustos 2018 Mesajlar 726 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 6 Temmuz 2019 #2 Hayır. 1.5 eski sürümü olduğu için satılmaz tahminim, korsan oynarsın anca. Artı 0 Eksi
Heinz.Guderian Megapat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 530 Çözümler 4 6 Temmuz 2019 #3 Hayır, yok. CS 1.5 diye bir oyun yok zaten. Counter-Strike diye oyun var, onun da en son sürümü var o pakette. 1.5 sürümü yok yani. Artı 0 Eksi
Hayır, yok. CS 1.5 diye bir oyun yok zaten. Counter-Strike diye oyun var, onun da en son sürümü var o pakette. 1.5 sürümü yok yani.