Valve hatalı ban dalgası ile ilgili açıklama yaptı

Makaleler
15
Daha fazla  
Hatalı ban dalgasının dünkü güncellemeyle alakalı olduğunu ve banları geri alma işlemlerine devam ettiklerini söylediler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hileleri banlamak yerine masumları banlıyorlar Klasik valve. En nefret ettiğim şirket. Valve kadar paragöz bir şirket daha yok.

NVIDIA dünkü güncellemeyle alâkalı ise ben bir önceki güncellemeyi kullanıyorum. Girebilir miyim yani oyuna şu an?

NVIDIA dünkü güncellemeyle alakalı ise ben bir önceki güncellemeyi kullanıyorum. Girebilir miyim yani oyuna şu an?

4-5 saat önceye kadar NVIDIA 536 sürümlü sürücüsüyle oynuyordum, kendi hesabım herhangi bir ban yemedi.

Olay sürücü sürümüyle de alakalı değil, güncel olmayan sürücü kullanıp ona rağmen ban yediğini iddia edenler de vardı.

Hileleri banlamak yerine masumları banlıyorlar Klasik valve. En nefret ettiğim şirket. Valve kadar paragöz bir şirket daha yok.
Katılmıyorum, 9 yıl boyunca dolar kurunu en dipten kabul edip 3-5 kişinin oyun almasını sağlayan yine bu şirket. Bana kalırsa diğer satış platformlarına nazaran daha iyi indirim ve kampanyaları var. (Epic'i saymıyorum) Kaldı ki şirket dediğimiz yapılanmalar tamamen kâr amacı gütme üzerine kurulu oluşumlardır. Amacı para olmayan şirket var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…