Steam Valve kumar sitelerini engelleyebilir!

Adieu

Hectopat
Valve, yakın zamanda kumar sitelerini engelleyebilir. Gelen bilgilere göre Valve, "Steam Çevrimiçi Davranış Kuralları" kısmına kumar ibaresini ekleyerek, kumar içerikli 3. parti siteleri engellemeyi planlıyor. Valve bu engellemeyi ise API anahtarı yoluyla yapacak. Eğer kullanıcılar API anahtarlarını kumar içerikli 3. parti sitelerle paylaşırlarsa Steam, otomatik olarak o hesapları kısıtlayacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu durum gerçekleşirse CS de büyük bir çöküş olur tıpkı 7 gün takas banı getirdikleri zamanki gibi umarım böyle bir adım atmaz Valve.

Bu durum gerçekleşirse CS de büyük bir çöküş olur tıpkı 7 gün takas banı getirdikleri zamanki gibi umarım böyle bir adım atmaz Valve.

@Adieu hocam tam olarak neyi beğenmediniz?

@Adieu hocam tam olarak neyi beğenmediniz?
Dediğin şey mantıklı gelmedi. Neden kumar siteleri engellenince CS çöksün? Ne diyecek insanlar, aa kumar siteleri yasaklanmış. O zaman CS oynamayayım mı diyecek?

Dediğin şey mantıklı gelmedi. Neden kumar siteleri engellenince CS çöksün? Ne diyecek insanlar, aa kumar siteleri yasaklanmış. O zaman CS oynamayayım mı diyecek?

Hocam CS'yi uzun zaman oynayan biri olsanız anlardınız. Evet daha CS oynamayalım diyecekler. Pazarda çöküşler olacak insanlar panik satışı yapacak yatırımcıların hepsi büyük zarara girecek 1M dolara skin satılan bir oyun hakkında konuşuyoruz 100 lira atıp ah gitti diye ağlayan insanlardansınız galiba bu nedenle ne kadar büyük bir sorun olduğunu anlamıyorsunuz bu adımdan sonra takas siteleride gidebilir eğer Valve'nin amacı tek el olmaksa.

Bu doğru ise yakın zamanda bıçak gibi değerli eşyalarınızı kesinlikle elden çıkarın ama zannetmiyorum tüm siteleri tek seferde kapatıp API key paylaşan kullanıcıyada kısıtlama getirmesi saçma kullanıcının suçu ne?

Cidden doğru mu bu?

Keydrop vb gibi sitelerde fake bakiye verip şans oranını yükseltip her şeye bıçak çıkıyormuş gibi yapıyorlar bu doğru. Ama yayıncılar onu çekemiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı