Başka platformda var mı?Steam'den alıyorsanız farklı bir platformdan deneyin ilk olarak.
Aldığınız bir hata vs. var mı?CS:GO, Garry's Mod, Portal 2 gibi Valve oyunlarını bilgisayarımda açamıyorum. Bir ton araştırma yaptım, bir ton çözüm denedim fakat hiçbiri olmadı.
Başka platformda var mı?
Dediğiniz her birini önceden yaptım fakat çözüm olmadı.Son 5 günde bu konu hakkında birçok konu açılmış ve hiçbiri çözüme kavuşmamış. Steam ile ilgili bir sorun olabilir, bilmiyorum C++'ları kurmayı deneyebilirsiniz veya net olarak sıfırlama veya format atabilirsiniz, işe yarar mı emin olun bilmiyorum. Biraz daha araştıracağım, bulursam haberdar ederim.
I recall having some kind of issue like this in the past and was able to resolve it by checking out eventviewer for the error messages related. I had to reinstall my C+redist packages. Most of the time the game folders will have the installers you need. Just a thought anyway.. I really don't have a clue about any of it to be honest. I just recall something like this.
Aldığınız bir hata vs. var mı?
Windows 10İşletim sisteminiz ne ?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.