Valve Switch tarzı bir konsol yapıyor olabilir

Valve Switch tarzı konsol yapıyor olabilir.

Uzun süredir, beklenen Steam konsolu kafalar içinde halen soru işareti.
Son günler için atılan bazı iddialarsa garip.
Valve, SteamPal adıyla bir konsol yapıyor olabilir!

Konsol hakkında bilinen bilgiler.

Tahminen bu tarz bu konsol gelecek.
Çoğu, Steam oyununu oynaması mümkün olacak.
Şimdilik, iddia olarak dursa bile ileride kesinlik kazanabilir.
Fakat, bütün iddiaları bir Twitter kullanıcısının iddiaları.

Bu günlük bu kadar. Gelişmelerden haberdar olmak için hesabımı takip edebilirsiniz.
Kaynak aşağıda olacak.

Kaynak.

Piyasaya çıksa bile ülkemizde kaç kişi sahip olabilir acaba. Belki tanınmış Youtuber tada Streamcı tayfa Onun dışındaki insanların alacağını ya da kullanacağını ben sanmıyorum.

Piyasaya çıksa bile ülkemizde kaç kişi sahip olabilir acaba. Belki tanınmış Youtuber tada Streamcı tayfa Onun dışındaki insanların alacağını ya da kullanacağını ben sanmıyorum.
Zaten konsol üreticileri konsolları Türkiye için değil avrupa ve asya için yapıyor.

Geleceği kesinleşti. Daha önce de bu işe kalkıştılar ama tutmadı. Bu tutar ise Nintendo ile kafa kafaya yarışabilir.

Hocam fiyat olarak bazı kesimler ulaşamayacak . Steam'de oyun gerçekten fazlasi pahalı olacak. Mobil bir konsol olacak, büyük ihtimalle istediğin yerde oynarsın. Bazı oyunlarda contorller zor olabilir. Nintendo'dan başka bir altarnetif olarak iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Van Gogh APU'su ile gelicek deniyor (9W). Van Gogh APU'ları aynı PlayStation 5 ve Xbox Series konsollarında ki APU'lar gibi Zen 2 işlemci çekirdekleri ve RDNA 2 grafik çekirdeklerine sahip olacak. Ayrıca bu APU'lar 7nm tekniğini kullanıcak LPDDR5'i de destekliyecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…