deltawrp Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 554 Çözümler 2 23 Nisan 2023 #1 Steam'da 40 lira bir fiyatı var. Bana çok basit geldi oyun canavarlar geliyor öldürüyoruz alınır mı?
TRPoWer Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #2 Bağımlılık yapıyor.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.459 Makaleler 5 Çözümler 310 23 Nisan 2023 #3 deltawrp dedi: Steam'da 40 lira bir fiyatı var. Bana çok basit geldi oyun canavarlar geliyor öldürüyoruz alınır mı? Genişletmek için tıkla... Mobil sürümü ücretsiz aslında. Para vermek istemem derseniz emülatör ile de oynayabilirsiniz.
deltawrp dedi: Steam'da 40 lira bir fiyatı var. Bana çok basit geldi oyun canavarlar geliyor öldürüyoruz alınır mı? Genişletmek için tıkla... Mobil sürümü ücretsiz aslında. Para vermek istemem derseniz emülatör ile de oynayabilirsiniz.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 23 Nisan 2023 #4 Güzel, ama 40TL verilmez.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.075 Çözümler 23 23 Nisan 2023 #5 deltawrp dedi: Steam'da 40 lira bir fiyatı var. Bana çok basit geldi oyun canavarlar geliyor öldürüyoruz alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben de çok basitlemiştim sonra oturdum başına bir iki saat oynadım aralıksız. Gerçekten fena sarıyor oyun bence alın.
deltawrp dedi: Steam'da 40 lira bir fiyatı var. Bana çok basit geldi oyun canavarlar geliyor öldürüyoruz alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ben de çok basitlemiştim sonra oturdum başına bir iki saat oynadım aralıksız. Gerçekten fena sarıyor oyun bence alın.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.459 Makaleler 5 Çözümler 310 23 Nisan 2023 #6 deltawrp dedi: Steam'da 40 lira bir fiyatı var. Bana çok basit geldi oyun canavarlar geliyor öldürüyoruz alınır mı? Genişletmek için tıkla... Mobil sürümü ücretsiz aslında. Para vermek istemem derseniz enülatör ile de oynayabilirsiniz. Ama bağımsız geliştiricinin desteklenmesi ve oyunun alınması tarafındayım çünkü verdiğiniz 40 liradan dolayı asla pişman olmazsınız.
deltawrp dedi: Steam'da 40 lira bir fiyatı var. Bana çok basit geldi oyun canavarlar geliyor öldürüyoruz alınır mı? Genişletmek için tıkla... Mobil sürümü ücretsiz aslında. Para vermek istemem derseniz enülatör ile de oynayabilirsiniz. Ama bağımsız geliştiricinin desteklenmesi ve oyunun alınması tarafındayım çünkü verdiğiniz 40 liradan dolayı asla pişman olmazsınız.