6 636564 Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 897 Çözümler 2 22 Ağustos 2023 #1 Full save dosyası arıyorum. İnternette gördüklerim sanırım oyunun eski sürümü için. Bana Steam save dosyası lazım. İsmi "savedata". İnternette bulan varsa ya da kendi save dosyası olan varsa paylaşabilir mi?
Full save dosyası arıyorum. İnternette gördüklerim sanırım oyunun eski sürümü için. Bana Steam save dosyası lazım. İsmi "savedata". İnternette bulan varsa ya da kendi save dosyası olan varsa paylaşabilir mi?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.574 Makaleler 3 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Herhangi birisini indirip denemelisin versiyon fark etmiyor diye biliyorum. Savedatayı atman yeterli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Herhangi birisini indirip denemelisin versiyon fark etmiyor diye biliyorum. Savedatayı atman yeterli.
6 636564 Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 897 Çözümler 2 22 Ağustos 2023 #3 SiyahPassat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Herhangi birisini indirip denemelisin versiyon fark etmiyor diye biliyorum. Savedatayı atman yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam bu linklerdeki savelerde gerekli olan dosyayı bulamıyorum.
SiyahPassat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Herhangi birisini indirip denemelisin versiyon fark etmiyor diye biliyorum. Savedatayı atman yeterli. Genişletmek için tıkla... Hocam bu linklerdeki savelerde gerekli olan dosyayı bulamıyorum.
DemirB44 Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 148 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #4 PC - Vampire Survivors - 100% Completed - SaveGame.Pro Vampire Survivors 2021 download best savegame files with 100% completed progress for PC and place data in save games location folder savegame.pro Buradaki save dosyasını sitedeki yönergelere göre kurabilirsiniz.
PC - Vampire Survivors - 100% Completed - SaveGame.Pro Vampire Survivors 2021 download best savegame files with 100% completed progress for PC and place data in save games location folder savegame.pro Buradaki save dosyasını sitedeki yönergelere göre kurabilirsiniz.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.574 Makaleler 3 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #5 636564 dedi: Hocam bu linklerdeki savelerde gerekli olan dosyayı bulamıyorum. Eki Görüntüle 1912319 Genişletmek için tıkla... Oyunun yüklü olduğu yere atmanız gerekiyor. Yorumlarda yapamayanlara yardım etmişler.
636564 dedi: Hocam bu linklerdeki savelerde gerekli olan dosyayı bulamıyorum. Eki Görüntüle 1912319 Genişletmek için tıkla... Oyunun yüklü olduğu yere atmanız gerekiyor. Yorumlarda yapamayanlara yardım etmişler.