Vampire: The Masquerade Windows 10 Destekliyor mu?

bezelyeci2233

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben şimdi Win 10 aldım Vampire: The Masquerade adlı bir oyun var 4 farklı torrent sitesinden indirmeme rağmen oyun hiçbir şekilde açılmıyordu. Sonra ben de dedim orijinal alayım çünkü Win 10 crackli programları açmıyor diyorlardı ( XP, Win 7 gibi uyumlulukları denedim ) ama çoğu kişi oyun Win 10 desteklemiyor orijinal alsan bile açılmaz diyorlar. Ne kadar doğru? Ben bu oyunu satın alsam bile açamaz mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vampire: The Masquerade çok eski ve efsane oyunlardan ama Win 8'de bile sıkıntılar çekiyorduk çalıştırmak için ama belli olmaz sana çalışmaz diyenlerin çoğu korsan kullanıyordu hatta belki hepsi. Bununla ilgili video çeken arkadaş belki vardır sonuçta oyun çok popüler eminim Win 10'da oynamak isteyen bir çok kullanıcı olacaktır. Orjinal oyunu satın almaktan zarar gelmez şansını bir dene bence çalışma ihtimali var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı